Nový prevádzkovateľ nemocníc v Leviciach a Topoľčanoch získal licenciu

Nezisková organizácia Nemocnice s poliklinikou získala dnes licenciu na poskytovanie zdravotnej starostlivosti v nemocniciach v Leviciach a Topoľčanoch

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://www.zzz.sk/clanok/7723-novy-prevadzkovatel-nemocnic-v-leviciach-a-topolcanoch-ziskal-licenciu

NSK a UDZS zistili, ze to, co sa deje v tychto nemocniciach je nezakonne a starostlivost sa ma poskytovat nadalej v plnom rozsahu…ale NEDEJE sa tak, jednoducho vypratavaju a rabuju dalej.PRECO? Nie je tu kompetentna institucia na to aby im v tychto praktikach zabranili?..Na co mame policiu?..bude za toto vsetko osobne niekto trestne stihany? napr…napoleon NANISTA?..ja si myslim , ze nie…Cityfarma a pan K. ho z toho vysekaju … a bude vsetko ok. Pojdu rabovat do Krtisa…Kazdy druhy problem v zdravotnictve preberany v mediach vysvetluje Nanista…nie je to podozrive?..FUJ FUJ FUJ.

Koľko ľudí verilo Vachulovi, keď prezentoval predaj Krtíšskej NsP ako záchranu pred Citypharmou? Teraz dostal aspoň malé morálne zadosťučinenie. A aj lekárnická komora, ktorá roky prezentuje Citypharmu ako podvodníkov v zdravotníctve.Naništa je len nastrčený panáčik, ktorý si to možno ani neuvedomuje. A Kováčovci si mastia vrecká HA HA HA

Tak mu treba ked je hlupy nech za to nesie zodpovednost…to, ze rozhodnutia nerobi sam uz vedia vsetci…vedeli sme to este pred touto rabovackou,ale velmi dobre vie, v com sa vezie, tak nech za to dostane aj primerany trest…ja mu ho doprajem.ved je to aj tak jeden NANISThodny,arogantny panacik, ktory sa vobec nesprava ako riaditel nemocnice a personal je u neho druhorady, tretorady, alebo az na poslednom mieste, tam pcha do vackov par ludom velke peniaze a ty drzia huby a krok, zavadzaju ostatny personal a zastrasuju…nech uz idu do PI… aj zo svojimi vsetkymi ritolezcami…vid. veduci DZS a podobne kreatury…