Nuvaring

Dobrý deň. Chcela by som sa spýtať či je ešte volný krúžok mala by som záujem o oba kusy. ďakujem

Vždy, keď som si Nuvaring kupovala, bol studený - pani v lekárni ho vyberala z nejakého chladiaceho priestoru… ale nevedela mi povedať, že prečo musí byť na chlade. Možno kvôli uvoľňovaniu hormónov pri izbovej teplote? - ale to je len môj dohad, pretože prostredie v pošve je po fyzikálnej stránke aj o niečom inom, ako len o teplote… Nuvaring momentálne nemám, ale chcem nasadiť znova, bola som s ním spokojná. Okrem toho, ja som ho dostala aj preto, aby mi vraj nerástli myómy - rast mali brzdiť pomaly permanentne sa vylučujúce hormóny. A tento účel bol tiež splnený.

Ja tiež predávam 1 ks, ak by si mala ešte záujem :slight_smile:

Ahojte, predám 1ks nuvaringu za 10e
S užívaním som bola nadmieru spokojná - ľahko sa zavádza a ešte ľahšie vyberá. Nežiaduce účinky som nepostrehla (okrem zmeny nálady na začiatku užívania)

Ahojte pýtate sa, že ako je možné otehotnieť počas používania. No jednoducho. V letáku sa píše, že prvé obdobie si máte dávať pozor. A máte použivať aj kondóm. A inač si máte dávať pozor aby Vám nevypadol. Inak ak si nedokážete prečítať letáčik tak liek žiadny ani nepoužívajte.

Dobrý deň Alenka, ponúkate ešte na predaj Nuvaring?

Predám 2 ks NuvaRing-antikoncepčné kolieska. 3 mesačné balenie som kúpila za 39. 95€, mám aj blok z lekárne. Tieto 2 ks dám za 20€ (osobný odber) , ak poštou, + poštovné.

Kontaktovať ma môžte na e-maily maja.s1@azet.sk

Zdravim! neviem ci mate este zaujem o NuvaRing. Mám na predaj 2 ks NuvaRing za 20€. mate zaujem? ak ano napiste-maja.s1@azet.sk

ahojte zienky, predam 1 kus Nuvaringu. Brala som ho, ale nesadol mi. Zostalo mi preto 1 balenie, ktore mam doteraz skladovane v chladnicke. Cena za 1 kus je 12 eur. Môžem zaslať poštou na dobierku.
Kontakt: arosemari295@gmail.com.

ak by ste mali na predaj nuvaring, dajte mi vediet, dakujem

akombakom@freemail.hu

predám jedno balenie Nuvaring.. skladovane v chladničke ....viac info na nika.liptakova585@gmail.com

Dobry den,
predam 1 ks Nuvaring -kupeny pred tyzdnom- skladovany v chladnicke.
Expiracia 3/2017.
Cena 11 eur, vratane postovneho.
mturazova@gmail.com

Mam vazny zaujem prosim kontaktujte me hned na 0944600128

Majka mozte zavolat do kedy je zaruka 0944600128 vezmem aj odcas