Ochorenia vonkajšieho genitálu predstavujú v súčasnosti – hlavne v dôsledku zvyšujúcej sa migrácie populácie, cestovania a zmeny životného štýlu, najmä mladšej generácie v zmysle celkovej liberalizácie aktuálny spoločensko-medicínsky problém.
Takže pozorne čítajte a dodržujte nasledujúce pokyny. Condyloma accuminatum je výsledok toho, že ste sa nakazili výrusom HPV. Je to svinstvo, može sa zvrhnúť a spôsobuje aj rakovinu krčku maternice u žien, ale až v neskoršom veku. Bradavice, ktoré máte možte odstránit chirurgicky alebo aj pomocou dusíka – mrazením. Je to velmi nepríjemné chodiť neustále k lekárovi aby Vám ich mrazil. Ak sa objavujú opakovane, vaše telo sa nedokáže vysporiadať s týmto výrusom a to je problém. Budú sa opakovať a holením si to len budete zhoršovať a roznášat.
Ale príroda myslela na všetko. Zvyčajne marazenie nepomáha ani dokonca imunolog. Kúpte si REMASAN od fy. FINCLUB stojí cca 750 Sk je tam 72 kapslí, je to divné ale tento produkt obsahuje výťažok z hlivy ustricovej a Tá vám posilní imunitu natoľko, že Vám bradavice začnú myznúť same od seba, vaše telo sa zbaví HPV výrusu ale musíte ho brať pravidelne 2 x na obed a 2 x večer prvé 2 mesiace. Nikdy nie ráno, pretože pečeň začína pracovať až okolo obeda a brali by ste to zbytočne. Ale pozor, pre netrpezlivých začína účinkovať až po 1-2 mesiacoch, takže odporúčam neholiť sa a pravidelne ho užívať. Ak máte partnera, tak mu ich kúpte preventívne aby ste mali istotu. Ináč tento liek užívajte prvé 2 mesiace 2x naobed a 2x večer. Ďalšie 4 mesiace 1x na obed a 1x večer. Je to trochu drahá záležitosť ale 100 % funguje. Verte mi 100 %. Nemá žiaden iný vedlajší účinok. Pomáha aj na klby a pokožku, ďalej znižuje cholesterol. V lekárni kúpite aj náhradu tohto lieku, no s tým nemám skúsenosti, ale može pomoct tiež, stojí len 250 Sk - 50 ks. Cez internet si dajte do vyhladávača REMASAN a objednajte si ho.
…priatelia, vyskúšané. Kde nepomôžu farmako pomôže “bosorka” a krížne cesty. Bezbolestne, nenápadne a hlavne lacno. A “farmako aj doctori” utrú pysky nasucho.
Priebeh: …nič sa nedeje, …nič sa nedeje, …nič sa nedeje, až raz ráno ani stopy po ničom.
Hľadajte aj inde ako v lekárňach, homeo a fyto atď.
ahoj,ja mam ten problem s condylomata.poviem pravdu u lekara som s tym nebol,lebo som si myslel ze to zmyzne,ked som este nevedel co to je.ale skusim ten liek a uvidim.teraz som aj tak v zahranici takze tu dobu to budem brat.inac aka je inkubacna doba tohoto vyrusu?ak vies odpis mi prosim ta.a okrem toho mohla ma nakazit priatelka aj ked ona nic take nema?zatial dik.
hm zdravim…aj ja mam to svinstvo…hm no doktorka povedala ze to bude najlepsie odstranit chirurgicky ze sa odstrani aj kus zdraveho tkaniva v okoli aby sa znil vyskyt toho…hmm noo sa chcem spytat ze ci to potom boli ako po tom zakroku …hm a este jedna vec…mala som to väčšie ale zmenšuje sa to…hm no tak neviem…nemyslis ze by stacilo na to nasadit nejake tabletky abo co?..no ak mozete odpovedzte…diky anjeliknikka@azet.sk