Očkovanie proti chrípke

Zrovna dnes som sa dala zaockovat proti chripke a nic som neplatila. Dnes tuto vakcinu hradi kazda poistovna.

Chcem sa spýtať, čo vy na to mamičky, dáte sa zaočkovať proti chrípke, alebo ked aj vy nie, tak svoje školopovinné deti? Ja som rozmýšľala nad tým, no neviem. Zatiaľ ani jeden rok sme neboli zaočkovaní.

1 lajk

Iveta, od kiaľ máte informáciu o tej pokute? Podľa mňa zavádzate, nepoznám žiadny zákon alebo vyhlášku, ktorá by pokutu stanovila, očkovanie seba aj svojho dieťaťa môžete pokojne odmietnuť, tak neviem, čo sa tu rozdrapujete.

Moj prispevok bol nahlaseny komuni(s)tou. To svedci za celu kvalitu tejto stranky. Dakujem sudruhovia za pecat kvality.

1 lajk

Mojho stareho otca dal zaockovat jeho syn a tiez bol z toho “ok” odzadu (mrtvi).
Praprastra teta umrela po ockovani. “Iste” aj to znamena ze ockovanie “fungovalo”.
Kazdy kto nie je plateny za diskusie alebo nema IQ dusenej sunky dnes uz vie ze mrtvych obeti COvidizmu po ockovani je neurekom.
Nebol som ockovany od 11 rokov a nebral ziadne antibiotika. Podla tychto “odbornikov” som mal byt uz niekolkokrat mrtvi na “smrtelne” “virusy” a bakterie.
Genialita propagacie nasilnosti ockovat sa musi uznat - efektivne sa zbavuju kontrolnej skupiny neockovanych ktori dokazuju o co tu ide.

1 lajk

Precitajte si casopis Radix 2 pre majitelov mozgu. Alebo stranku Resetheus org. Ste na dobrej ceste.
Link bol zcenzurovany komuni(s)tou. To hovori v dnesnej dobe za vsetko.

1 lajk

Nikdy viac.

Tiež sa neočkujem ani celá rodina.
Sme najzdravší v okolí zatiaľ čo ostaní po vakcínach a ATB umierajú, alebo majú vážne poškodenia a zdrav. prob. aj keď sme ich na to upozorňovali. Vybrali si mediálnu masáž a informácie ignorovali.
Sused z dediny si vakcínou zabil manželku a popiera, že je to z vakcíny. Ono sa tý ľudia nedajú ani ľutovať, keď si spomeniem čo nám robili zfanatizovaní médiami počas korona komunizmu.

Plne súhlasím s majitelommozgu vyššie.

1 lajk

Neočkujeme sa tiež. Známy sa celá rodina zaočkovali a každý rok majú chrípku. Takže tomu moc neverím. No možno to niekomu pomáha.