Okolie kúpeľov v Luhačoviciach

V Luhačoviciach sa hostia nenudia ani mimo hlavnej sezóny, Kúpele Luhačovice a okolie poskytujú množstvo možností trávenia času.



Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://www.zzz.sk/clanok/13654-okolie-kupelov-v-luhacoviciach

Tak tam som bola! JE to tam úplne super Ubytovanie v štvorhviezdičkovom hoteli Alexandria :slight_smile: Krásny hotel, skvelé služby a hlavne predĺžený víkend len ja a moja maminka bez detí a kriku :slight_smile: To je asi jedna z velikánskych výhod, ktoré videla moja mamina, lebo predsa je len staršia osoba a má toho veľa už zažité a tým, že je tam obmedzenie, že deti do 12 rokov tam nemajú vstup, tak si mohla pokojne oddýchnuť od ukričaného sveta. Nevedela si vynachváliť masáže a všetky služby, ktoré v hoteli poskytovali. Samozrejme, sme si stihli prezrieť aj okolie a je to tam fakt nielen krásne ale aj veľmi blízko od slovenských hraníc, preto vrelo odporúčam :slight_smile:

Ten opis znie veľmi krásne. Chystáme sa tam s priateľom budúci víkend :slight_smile: Už teraz sa teším a po prečítaní tohto článku sa ešte viac teším. Budeme bývať v hoteli Alexandria. Výhodou je, že tam nebudú behať detská menšie ako 12 rokov, čo si mi oddýchneme, lebo pracujem s deťmi v škôlke a bude super načerpať sily v nejakom krásnom prostredí :slight_smile:

Výborne, že je tam aj tenis :slight_smile: Začali sme s maminkou raz do mesiaca chodiť na tenis, čisto zo srandy :slight_smile: Tak zoberieme aspoň rakety. Tiež plánujeme ísť na predĺžený víkend do Luháčovic. ešte nie sme rozhodnutí kam pôjdeme sa ubytovať, ale je lákavá ponuka, to čo píšete v komentároch o hoteli Alexandria. Predsa aj rodičia aj ja s manželom si zaslúžime trošku luxusu a oddychu :smiley: A keďže tento rok nepôjdeme k moru, tak by bolo fajn investovať peniažky aspoň do kvalitných služieb :wink:

Ak by si mala záujem, tak naozaj skvelý je hotel Alexandria: http://www.hotelalexandria.cz/, kde nádete aj wellness, masáže a fakt tam bolo skvelo :slight_smile: hoci áno, stojí to nejaké peniaze navrch, ale z druhej strany sme si tam poriadne oddýchli. Ako nechcem byť zlá, ale veľa spôsobí aj to, že tam tie deti do 12 rokov nemôžu ísť, potom ten dizajn, milí usmievaví pracujúci zamestnanci, jednoducho som sa cítila ako v bavlnke a rozmaznávaná :slight_smile: Za tie peniažky to jednoznačne stálo :wink:

Ahoj Ruzka56, dikes za link, my sme ešte využili tú akciu, čo ponúka hotel Alexandria teraz skrz to Babie leto a dožinkové slávnosti. No parádne nám ti tam bolo, sme sa riadne zrelaxovali a taká nabudená som išla do roboty v pondelok, že všetci kukali, že čooo :smiley: Závistlivé pohľady strašne, ale kašlem na nich, keď si druhí nevedia zariadiť dovču, tak ich problém a inak recht máš s tým, že fajne sa tam kecalo aj s tými staršími ľuďmi a neviem prečo ale sa mi zdalo, že tam mega veľa ľudí je takých pozitívnych. Proste parádny oddych a príroda top - nám ešte aj počko vyšlo :slight_smile:

Luhačovice sú prekrásne, jazdíme tam pravidelne. Na kolonáde ma priateľ požiadal o ruku a po zásnubách ma prekvapil výbornou večerou vo francúzskej reštaurácii v hoteli Alexandria. Bol to úžasný deň a budem na neho spomínať ešte dlho :) Aj vďaka tomu, sme si zvykli, že tam každý rok ideme na predĺžený víkend a bývame práve v Alexandrii. Niekedy ideme na jar, niekedy zase na jeseň, striedame to podľa nálady. Najradšej by som tam mala aj svadbu, ale máme naozaj veľkú rodinu a asi by sme sa nedoplatil. Väčšina rodiny žije na slovenskom, takže by sa muselo platiť aj ubytování.No ale späť k článku - ak sa chcete ísť pozrieť na krásne miesto, dobre sa najesť, prejsť sa po kolonáde alebo si dať lázeňské oplatky, tak určite Luhačovice navštívte.