Ahoj, my sme sa tu prestahovali, ak chces mozme sa stretnut.
Ahoj Hela, som priamo v Kittsse. Ak chces napis mi.
Ahoj Gabriela. Volám sa Monika a pracujem v 10. bezirgu. Ak máš záujem môžem mi napísať na E-mail: monicco@azet.sk
Prajem pekný večer.
Robila som v agenture Menkraft, Nemecko ziadna zivnost, bola som ich zamestnancom, ciste1. 270euro / mes. platili mi zdravotnu tam aj na slovensku. Marodku som dostala v plnej vyske ako mesac. plat kazdy 2-hy mesiac ako ked robis. autom ma zaviezli do prace. taky je rozdiel medzi rakuskom a nemeckom. aj istota ze dochodok dostanes.
Je to este aktualne
Ahoj ja pracujem v paschingu to je kusok
Zdravím, ja som tiež z východu, rada by som sa naučila NJ, učím sa ale mi to nejako nejde, nakoľko nemám s kým komunikovať. Poraď ako na to.
Nasla som vas privesok a chcem pracova vsetki papieri mam od cerveneho krizu
Ahoj KDE v 14 bz si?
Je niekto v mestečku Wagrain? mohli by sme sa v čase volna stretnut
Dobry den ja mam taku otazocku ci vie niekto o nejakej rodine pre opatrovatelku v okoli Hainburg an der donau prosim surne aj na zastup
Opatruje niekto v meste Waindhofen an der Ybbs? Kedze tu nikoho nepoznam v case volna by som sa rada s niekym stretla a pokecala
Zháňam urýchlene novú rodinu, aj zástup, najradšej vo Wien a okolí, ale nemusí byť. Keby ste o niečom vedeli, dajte mi vedieť, veľmi by mi to pomohlo.
48 ročná opatrovatelka s dobrou nemčinou súrne hľadá nové miesto na opatrovanie najradšej vo Viedni. Môže byť aj záskok.
ponuky prosím na tel. 0949 408 951 pani Anna alebo e-mailom. Ďakujem
Pracujem ako opatrovatelka v 9. BEZIRKU, ozvite sa niekto naokolo… Ďakujem
Je niekto v 23. bezirku Vieden? Ked sa chces obcas stretnut a pokecat si, ozvi sa mi.
mail: hviezda89@atlas.sk
Ahojte, su nejake opatrovatelky v okoli miest Linz, Gmunden, Pinsdorf, Vocklabruk. Ozvite sa, dakujem. 0907188373
Ahojte!
Od 6. 5. nastupujem ako OP do 13. Bezirku na Schweizertalstrasse. Našiel by sa niekto v susedných uliciach? (Winterstrasse, Linzackergasse, Matrasgasse,… )
Ahoj Nevieš mi prosím pomôsť nájsť prácu vo Viedni vďaka
Ahoj ja som v4bezirku, aj ja som sma, rada by som sa stretla