Opatrovateľky v Rakúsku - zoznamka

Ahoj ja som vo stvorke

Je nejaká opatrovateľka v 21 B. v blízkosti stanice Florisdorf?

Ahoj maš zaujem sa zoznamit z mužom? pracujem v klagenkfurte

Ahoj Veronika, ja som v 4. bezirku, rada s stretnem, tuez mam samity plne zuby.

Ahoj,
Ja som tiez v 4 bezirku, rada sa stretnem. Ingrid

Ahojte,
Je niekto v 4. bezirku?
Ingrid

Možem vás zastúpiť od 10 jula do 24. teho prax mám 6 rokov a vodičák rodinu nepreberem mám svoju +421917617188

Ahojte, hľadám kamarátku, kamaráta - kolegyňu, opatrovateľku / a, ktorí pracujú v okolí miest: Horn, Retz, Pulkau, Eggenburg, žijem v Rakúsku aj opatrujem svojich svokrovcov a cítim sa tu izolovane. V prípade záujmu píšte: janahaupt12@gmail.com

Ahojte je niekto v langenlebarn? No alebo v blizkosti?

Ahojte, niekto v okoli Wels, Sattled, Kirchdorf an der Krems… ? Stahujem sa a nepoznam nikoho, velmi by ma potesila slovenska dusa. olivia.v@azet.sk

Pracujem ako opatrovatela v rakusku nemozes vo svojom okoli zohnat mi pracu chcem ist pracovat bez agentury ahoj

Ahoj s akou agenturou pracujes alebo nemozes zohnat pracu opatrovatelky vo viedni pracujem ale az v tirolsku ked mozes pomoz ahoj

Hnet upozornujem niesom trubka :smiley: hee Dobry den :slight_smile: mile opatrovatelky rada by som s Vami podebatila ohladom prace opatrovatelka mam zaujem pracovat len mam neake otazocky ohladom tej prace ako sa vam tam paci a tak dake skusenosti… Tak rada pohovorim ozvyte sa mi na email dakujem :slight_smile:

Moj email je matkatrubka@azet.sk zabudla som ho tam dopisat :slight_smile:

Hľadám prácu ako opatrovateľ v Rakúsku alebo inej nemecký hovoriacej krajine. Kurz mám, nemčina na základnej úrovni. Varenie a vedenie domácnosti mi nerobí problém, zvládam v pohode aj iné domáce práce. Vek 44 rokov VŠ, ženatý, aktívny vodič. Mail stevob69@centrum.sk

Ahojte! Je niekto v Klosterneuburgu?

Ahoj Jani. Rád by som chcel isť pracovať do Rakúska, resp. aj žiť tam, ak by sa naskytla taká možnosť, a preto som sa rozhodol napisať Ti pár riadkov o sebe. Ale o tom viac mailom. Zatiaľ prajem pekný deń do Rakúska… Peter.

Prosim, pracuje niektora z vas ako zamestnanec rodiny? co je vyhodnejsie? dakujem, doteraz som bola vo svajciarsku, chcem vieden, ak sa podari, prosim, napiste mi. vdaka.

Ahoj v opatrovaní som to ešte nepočula tam je len živnost vo švajčiar si bola vari zamestnanec? ako saq tam maju opatrovatelky? a ako si sa taqm dostala?

Dobrý deň, súrne hľadám miesto opatrovateľky Hainburg an der donaou a okolie. Mám 56rokov a sedem rokov pracujem ako opatrovateľka, nakoľko mi zomrel pacient pokúšam sa nájsť novú rodinu. Ďakujem Dita