Hľadam si nejakú novú rodinku do rakuska. Môjho dosť mladého pacienta davaju od januara do hajmu. tak som volny. živnost mám nemecky anglicky ovladam. 10 rocna prax.
Koncim kurz pre opatrovatelky od januara idem na nemcinu mam 55 som z kosic chcem ist do rakuska ale neviem ako dalej vie niekto poradit pripadne pomoct dakujem boda
Hladam opatrovatelku na stretnutia poobede v Schwoich
Ahojte, hĺadám si prácu ako opatrovateĺka do Rakúska, Grazu. Mám opatrovateĺský kurz na SZŠ-1r. s maturitou, nemčina dobrá. Varenie a vedenie domácnosti mi nerobí problém, mám vodičský preukaz, vek 33r. , aktívna vodička.
Hľadám si rodinu bez agentúry, tak ak by niekto o niečom vedel prosím kontaktujte ma email:adopi@post.sk, alebo tel. c. 0948503122.
Ahoj Ala, som opatrovateľka, mám 61 rokov a som v 16. bezirku, turnus mi začína od 17. 2. Voľno mám po poobediach, ak je to ešte aktuálne rada sa stretnem a podebatím v slovenčine, s pozdravom Mária.moj mail: mariasirillova@azet.sk
Hladam slovaka, pracujuceho v Bratislave, môze byt z celeho Slovenska. Vek od 35-40 rokov, slobodneho a pracujuceho, ktory hlada vazny vztah a chce si zalozit rodinu. Odpisem, len napis, ked to myslis vazne.
Ida - este dodavam mail.adresu:bonita342@atlas.sk
Preco pisete na tuto stranku, ze hladate miesto, rodinu atd? Je to Z o z n a m k a ? Takze piste tu ohladom zoznamovania sa, na vase pracovne m iesta su ine stranky, jasne, ? no teda, moje nervy…
Ahoj Janka! Som zdravotná sestra so slušnou nemčinou, bezdetná a rada by som sa zoznamila s nejakým pánom za účelom vážneho zoznamenia, Mám 59 rokov, ale vyzerám mladšie, sexi postava a som aj na facebooku, Redirecting...
Ste este niektora v Badene? Tiez tu zijem
Je niektora z vas vo Vindhagu bei Perg, ak ano prosim napis SMS na cislo +421944317663. Od 29. 3. som v praci. Budem sa rada.
Ahoj, byvam v Sattledte si tu este? ozvi sa
Ahoj ja pracujem v 4 bezirku
ako opatrovateľka poteší ma ak sa ozves
Mala by som pre Teba pracu
Ahojte, idem od zajtra pracovat do 21. bezirku. ste este tam, alebo poznate nejake opatrovatelky odtial? dakujem
Ahoj, hladam kamaratku-opatrovatelku v 21. bezirku vo Viedni
Ešte mail!
Máš nejakú prácu do Grazu? ozvi sa
Nevíš o nějaké rodině, která hledá pečovatelku ? Ozvi se !
Ahoj, hladam pracu opatrovatelky vo Viedni.