Dobrý deň, mám 56rokov sedem rokov prax s opatrovaním v rakúsku aktívnu živnosť, vodičský preukaz. Nakoľko mi zomrel pacient, hľadám súrne novú rodinu v okolí Hainburg an der donau. Ďakujem Dita
Ahojte dievcata! Mam 40 rokov a som sama s 15 rocnou dcerou. Bola som na jeden turnus v Nemecku ale je to dlho. Prosim vas o pomoc na 2 tyznove turnusy, rada sa odmenim. Ludia uz nechcu pomahat jeden druhemu, ale ak vie niekto co to je sama sa starat o rodinu, nech sa ozve… Moje c. 0915903356
Ahojte, je niekto v 16. alebo v 17. Bezirku? Mam 58 rokov a chcem sa trochu poprechadzat a podebatit v slovencine.
Ahojte je niekto v Steyr?
Kazda jedna sa starame o rodinu nebud ego a nemysli, ze ostatgne zeny su z Marsu, ze?
Ahoj, od 16. 10. 2014, nejaká volná rodinka v okolí Wien, NO, budem rada, ak by sa niekto ozval na čt00421910103846, skusená z praxou, aj ťažké prípady, ahoj teším sa…
Ahoj, som na Pragerstrasse od 7. 10. mam volno od 12-14. hod. niekedy aj viac, ak chces ozvi sa
Ahojte tiez sa rad zoznamim mozem ked som z Bratislavy? Juraj mam 30, 1r
Som vychodniarka, byvam v Blave a pracujem vo Viedni ako opatrovatelka, rada by som spoznala 35-40 ročneho mladeho muza, ktory je na tom podobne a vazne hlada znamost. Stretnut sa môzeme bud v Blave, alebo vo Viedni, kto to mysli cestne, nech mi napise mail: maxel80@post.sk.
Ahoj ja som v 6. Bezirku na Sonnenuhrgasse ak mas zaujem moze me sa sretnut napis mi na anya1985@gmail.com
Ahoj, volam sa roman a pracujem ako opatrovatel v 13. bezirku od juna. Zatial tu nikoho nepoznam, tak budem rad, ak tu niekoho spoznam.
Ahoj, volam sa roman a pracujem ako opatrovatel v 13. bezirku od juna. Zatial tu nikoho nepoznam, tak budem rad, ak tu niekoho spoznam.
prodi14@azet.sk
Preco si nenechala ziadny Kontakt?
A ty Jana nechavas doma Kino a na ako dlho, ved to je pekne, ked Gabika Sa snazi byt s dcerou v tomto věku castejsie… potřebuje ju…
No vidíš, anna, přesně tam som bol, ale v 2012, o rok po tvojom inzerovani, a tiež som nikoho nenasiel… možno si tam ešte bola…
Teraz som na predmesti Viedne, 2333, a ty?
… reagujem na svoj prispevok, lebo neviem, ako sa vzal tu na uvode, a ponuku na svoj inzerát nevidím, len reakciu na uvodny prispevok…
Hladam kolegov z brandže na kavicku, som na 2333, Leopoldsdorf, medzi Videnou a Schwechatom.
Chodí tu napr 266ka.
Těším sa na odpoved do e-obalôčky
Q
Je ich plný Steyr, ale moc sa nechcú baviť s druhými.
Dobrý deň, Ja by som mala vycestovať ako opatrovateľka do Steyru, (presnú adresu ešte nemám) hľadám kámošku, ktorá tu pracuje. Teším sa na email. ďakujem
Ahojte, nenachadza sa niekto vo Fellbachu? Som tu aj pocas Vianoc…