Ahojte, je niekto v Trivbswinkel pri Badene? Moje t. č. 06763612618.
Opravujem v Tribuswinkel
Ahojte, je niekto v Altheim pri braunan am Imm? Anna.
Najde sa niekto v 13 Bez. niekde pri Felixgasse… , Lainzer tiergarten?.. a blizkom okoli?
Som OP, 34r
Ahoj ja pracujem v Giesshubli ak chces ozvi sa
Dobry vecer prajem,
po dlhom case od uverejnenia mejlu sa chcem opytat, ako ste sa dostali do Baden bei Wien. Ja by som chcela robit opatrovatelku v tomto meste. Cez ktoru agenturu tam robite?
alebo ste si nasla klienta sama?
Pozdravuje Dagmar
Ahoj pracuje niekto v okoli strajera ? Ja pracuejm v Garstene.
Je niekto, v blízkosti Gumpensdorferstrasse? Je to 6. Bezirk, kúsok od U3 zastávka Neubaugasse na Mariahilswerkstarsse.
Dobrý večer, ak niektorá z vás dievčatá pracuje vo W. Neustadt prípadne niekde v okoli a chodieva vlastným autom by som sa pridala cestujem od Žiliny. Prípadne kyždý druhý pondelok môžem aj ja chodiť autom keby sme boli aspoň dve. Ak máte záujem ozvite sa dik 0907838416
Dobry Gitka aj ja som blizko pri vas v 18
Ahoj Mata ty nie si nahodou u frau Holzer?
Ahoj Svetluška, prosím nevedela by si mi zohnať nejakú rodinku na opatrovanie, potrebujem trochu postrčiť. Ďakujem Marta
Ahoj Ivetka, nevieš prosím Ťa o nejakej striedačke alebo novej rodine? Prosím pomôž mi. č. t. 0908 / 677022, díky.
Nie, kto to je táto pani? Ty si niekde blízko? A je u tejto pani niekto?
Ahojte ja som17bec. Wieden. Rada by som sa stretla s nejakou opatrovatelkou, mavam aj volno
Ahoj ja som 17 bez, rada sa zoznamim s ostatnymi opatrovatelkami
Ja som 17 bez. je tu niekto na blizku?
Ahoj ja som 17 bez. rada sa stretnem ozvi sa prosim
Ahoj ja som 17 bez. rada sa stretnem ozvi sa prosim
Ahoj Margit ! Je to v podstate o tom istom. Len v Nemecku je viac možnosti / teda buď na SK živnosť = odvody a dane na SK, alebo na zmluvu so zamestnávateľom a odvody a dane v Nemecku, … V Rakúsku musíš väčšinou hneď na rakúsku živnosť a všetky odvody v Rakúsku. Čo sa týka NJ, Nemci sú tolerantnejší… ale aj Rakúšania… v podstate vždy je aj o šťasti na akého klienta natrafiš. Prajem veľa šťastia a spokojnosti.