Opatrovateľky v Rakúsku - zoznamka

Lockenhaus, alebo okolie… nasiel by sa tu niekto?

Ahojte niekto v 16. bez? Rada by som sa stretla v čase voľna…

Niekto v 16. bez. ?

Ahoj Danka, ja som v 16. Bezirku na Wattgasse 20, cestujem tam zajtra a od 18. do konca mesiaca budem tam.

Ahoj… ja idem vo štvrtok… som na Hasner strasse… v blízkosti Thalia str. moje tel. č. 0688 972 73 02…

Ahoj ak chceš mohli by sme sa stretnúť… moje t. č. 0688 972 73 02

Dobre Danka, zavolám ti ešte tento týždeň a dohodneme sa.

O. k. budem sa tešiť… pa

Ahojte, hladam kamaratku vo Wiener Neustadt, najlepsie v okoli Fishaparku, najde sa niekto? :slight_smile:

Ahoj, uz som spat vo Viedni. Na akej si ulici?

Dobrý večer, ja som v 16. bezirku. Na ktorej ulici ste presne?

Robila som v 19. bez. , hladam si rodinu, neviete, prosim o niecom? doma mam este dve deti, potrebujem surne pracu, velmi pekne dakujem.

Robila som v 19. bez. Krapfenwaldgasse, smerom hore na Kahlenberg, hladam si novu rodinu, prosim, mozete poradit agenturu, alebo ste si nasli sama? velmi mi pomozete, neviete o niekom, kto potrebuje op. ? Do Q19 som chodila obcas na nakupy.

Toto sem nepatri,. ale chcem sa len opytat aky je rozdiel v opatrovani v nemecku a v rakusku. ze sa v nem. robi na slov. zivnost a platim si sama zdr. poistenmie a odvody, to viem, ale nechapem, preco je to v nemecku vyhodnejsie? alebo nie? dakujem.

Ahojte, som Elena z Komárna, teraz idem na záskok v decembri. Trocha mám strach. Ešte nehovorím plynule nemecky, aké mate skúsenosti podobným problemom mojim. Hladam si agenturu, ale každa vyžaduje plynule hovoriť nem. Učím sa, ale asi bude potrebné chodiť na hodiny.

Ahojj niekto vo viedni 16. beziku ? budem rada

Ahojte. Niekto starší v 22. Vien?

Ahojte, ak máte čas a chuť? môžte popísať som opatrovateľka v De a od 2013 v AT ak má niekto? čas? napíš? poteším sa mail:martulienkaa@azet.sk napíš pa m

Ahoj, este si vo Vocklabruck?

Ahojte! je niekto v Grazi v Andritzi? ozvite sa!