cital
Dobrý deň volám sa Jana som z Martina a chcela by som Vás poprosiť ak je tom možné názov a autora knihy, ktorá Vám pomohla od bolesti manžel má asi týžden ukrutné bolesti má poškodené platničky Ďakujem
rád by som vymenil pár rád ohľadne cvičenia z tejto knihy,ďakujem
Dobry den, 7.10.09 ma má operovať MUDr.Rehák.
Mám zakrivenie chrbtice a zlé platničky po 12 stavec. Bude mi to vyrovnávať, dávať šrouby. Mám 48 rokov a veľmi sa toho bojím.
Chrbtica mi robí problémy - bolesti pri ležaní, trochu mi pri nečinnosti trnú prsty na rukách a brnia nervy vedúce do nôch. Neviem, čo je lepšie - operácia alebo nie. Viete mi aspoň trochu poradiť? Ďakujem
Zdravim, MS cvicenie je s gumovym lanom,kupis supravu u pani na Karpatskej ulici, Bratislava je tam centrum na cvicenie,masaze, bio obchod priamo v Bio obchode sa to da zakupit a pani Rozsypalova precvicuje, zlata pani, mohli ste ju vidiet aj v Straznych anjeloch Alenky Heribanovej, na STV2
ja som uz po operacii a mozem odporucit pana tornocziho z novych zamkou je to odbornik na diagnozu L5 S1 sin super primar aj ked dochodca dakujem mu za to ze sa mozem postavyt znova n a nohy druhy den po operacii som stal na nohach a tam som dosiel s bolestmi na barlach je to zazaracny lekar
Dobry den,bola by som rada keby mi napisal niekto,kto ma skusenost s operaciou chrbtice v Banskej Bystrici.Moja diagnoza je:Bulging disk L4-5,mierna retrolisteza L4 a medialna herniacia disku L5-S1…a neurologicka odporuca operaciu…budem vdacna za kazde info…
dobry den , vie mi niekto pomoct? uz niekolko rokov trpim bolestami chrbtice …pred 3 rokmi mi vrezali kostrc,nakolko som ju mala vraj zlomenu no trvalo to 2 roky kym na to prisli , chodili som po doktoroch ako ping pongova lopticka a nikde mi nic nezistili ,az jedneho dna som navstivilaMuDr Kapustu v BB. jeto ortoped ktpry ma u nas na horehroni dobre meno, a myslim ze aj pravom ,na snimku ktory mi tu v Brezne robili 2 roky pred navstevou Kapustu kde oni nic nevideli on zbadal ze je zlomena kostrc a zrastena do praveho uhla ,behom mesiaca ma operoval a kostrc odrezal ,bol tam zapal ,no moje problemy a bolesti neskoncili ,po 2 rokoch pn som nemala narok ani na ciastocny inv. … prezivala som muky a nevladala som si ani doma upratat nie to este do prace…od vtedy presli tri roky a ja stale kapem v bolestiach… uz uzivam vsetko co sa da ,absolvovala som rehabilitacie ktore mi pomozu len za ten cas kym tam chodim …momentalne mam donartrozu kolien ,skoliozu ,skratene spazmy… vahu 50kg pri vyske 164 …no najvetcie bolesti pocitujem v oblasti na lavej strane pod rebrami a smerom do krcnej chrbtice. Su to priserne krcovite bolesti , a bolesti pravej ruky,co je zaujimave ze po tolkych rokoch az teraz idem prvykrat na MR praveho ramena ,az doteraz ma nikto nikam neposlal , a mam uz z tych bolesti depresie, poradi mi niekto ako dalej? mam dve deti a nechcem nic len zit a uzivat si zivot s detmi ktore maju len mna v radosti bez bolesti ,prosim vas pomozte mi koho by som mala navstivit ? na zadku nemozem ani sediet lebo uz mam tie krcovite bolesti ,DAKUJEM
ako dopadla dilema?ja mam teraz ten isty problem.poradis mi?dakujem
skuste http://www.nemocnicads.sk/index.php?option=com_content&task=view&id=34&Itemid=84&lang=iso-8859-2 MUDr. Zuzi alebo Zilina MUDR. Vyletelka http://www.ozonoterapia.biz/
Mám 44r.Som po dvoch operáciach chrbtice.V roku 2007 laminectomia L4-S1 titánové náhrady v roku 2009 krčná disektómia C4-C6 titánové náhrady.Mám sa o 90% lepšie ako predtým.Bol som operovaný v Ke.Bez operácie by som to už asi nevydržal.Základom je udržať si fyzickú kondíciu vhodným cvičením a dobrú psychiku.Pracujem na plný uväzok ako predtým.Prajem Vám veľa šťastia:P.
dobrý deň
mam 20 rokov a už skoro pol roka trpím bolesťami chrbtice a pravej nohy
moja diagnoza znie:medialna protruzia disku L4/5 čo pri spinálnej stenóze komprimuje korene L5/2-3, medialna až pravostranná extruzia disku s komprimáciou koreňov S1/vpravo 3.st vľavo 1.st
Záver : RADIKULARNY SY Sl v pravo
beriem Tralgit SR 100 a dostal som injekcie DIPROPHOS nič mi však nezabera
odporučaju mi operáciu na NEUROCH. V Košiaciach tak neviem čo mám robiť
Števka, choďte na neurochirurgiu do Nových Zámkov. Kontakt na objednanie nájdete na ich vebovej stránke. Zavolajte si, povedia vám aké vyšetrenia si máte priniesť, dajú termín konzultácie a uvidíte. Nič tým nestratíte, môžete iba získať. Držím palce. Jana
Operovali ma NZaOperacia dopadla uspesne.možem dakovat p,DR Harangozovy a sestričkam ktory sa staraly o nas.
dakujem vám
Dobrý den,
ležím momentálne v nemocnici s jednou panou, ktorá ma diagnózu M51.1 a vzhľadom nato, že je tam veľký výsek este toho roku jej bola doporučená operácia. Nieje tým velmi nadšená avšak najviac ju trápi ako je to s močením po operácii. Nikde som sa k takýmto informáciám nevedela dostať a tak by som bola rda keby mi niekto vedel podať niake relevantné informácie…dakujem
Mam herniu extruziu disku L5 S1 lekar povedal že to mam velky nalez musi byt operacia ale pred operaciou musim schudnut aspon 20kg už rok sa s tym trapim 5mesiacov som nemohla ani sediet a v noci tie hrozne bolesti teraz je to trochu lepšie ale na pracu to nieje kedže som rok na PN už som si podala o dochodok aj pri malel namahe ma boli cv križoch a lava noha peta a chodidlo no hroza pracu som mala dobru hrozne ma bavila je to pre mna tažke ale ta bolest to sa neda s tym nič robit som neštastna
Ahojky prosim Vas je tu daku po operacii krcnej chrbtice chcela by som vediet ako vyzera jazva mam byt oerovanna no mam velky strach …hovoria ze nepomôze a tie jazvy su hrozne . Prosim a dakujem …napiste ci to pomohlo kolko ste po operacie v ktorej nemocnici … kto Vas operoval …
Gabika ahoj,
neviem čoho sa tak bojíš. Ja som bola už 3x operovaná na krčnú chrbticu. Vždy som išla na operáciu s tým, že som verila, že sa mi uľaví a bolesti prejdú. Bola som operovaná 2x v BA a 1x v NZ. A čo sa týka jazvy, tak dnes režú leaserom, takže jazva nie je skoro viditeľná. Vyzerá ako vráska. Nemáš sa čoho obávať Gabika. Držím palce aby Ti to dobre dopadlo. A kde ťa budú operovať?
Tvoj príspevok je veľmi zaujímavý z toho uhla pohladu že na operáciu krčnej chrbtice chodíš už ako na husle.Pravdepodobne spokojnosť a úspech sú zatiaľ nedostačujúce a chirurgické zákroky neboli veľmi úspešné.Držím Ti palce aby si už ďalší zákrok nemusela absolvovať.Priateľ.