Operácia chrbtice

Ako je to možné? nerozumiem tomu čo sa deje?

Nemate náhodou číslo na doktora šprocha? nedá sa mi s ním spojiť dakujem

Dobry den bol som operovany 5. 11. 2014 v novych zamkov a mozem odsrdca odporucit kazdemu poklona pred personálom prijemny pristup k pacietom uz keby buducnosti som mal problemy tak len tam by so isiel a po operacie sa citim o moc lepsie ziadne bolesti jak keby som bol vyeneni som vysoko spokojni a to ze nemam bolesti po operacie to je dovkaz dobrej praci pana doktora žingora ktori ma operoval velmi dobri lekar. z pozdravom Martin Domaracky.

Viem, ako sa citite, sama som si presla peklom, niekolko rokov som nemohla fungovat ako normalny clovek, nemohla som sa postarat o domacnost, o male deti, prehryzala bolest v praci, ci cez den alebo v noci… Uz som sa aj zmierovala s operaciou, az som natrafila na sm system, ktr mi velmi pomohol. Po par mesiacoch cvicenia sa mi stav natolko upravil, ze zvladam uz aj tazsie domace prace. Je to velmi jednoduche cvicenie, no treba cvicit poctivo kazdy den, zo zac. pod dohladom cvicitela. Treba si kupit elasticke lano a podlozku, tu som nasla najlacnejsie: http://www.nutrimas.sk/Pomocky-na-cvicenie-c7_0_1.htm

Dovoľujem si pripomenúť pacientom, ktorí boli operovaný na chrbticu, že samotná operácia je prvý krok k zlepšeniu mobility a odstránení bolesti, druhý krok a veľni dôležitý je samotná pooperačná rehabilitácia čiže cvičenie spojené s pravidelnou masážou, na posilnenie chrbtovéhp svalstva, ktoré vlastne držia náš scelet. Bolesť chrbtice a deformácia stavcov, vysunuté platničky môžeme inak nazvať aj syndromom lenivých svalov, takže aby práca chirurgov, neurochirurgov bola späčatená úspešnou pomocou je v skutku potrebné následné cvičenie a občasná masáž čiže 50 na 50 lekár verzus pacient. V prípade bližšieho záujmu o poopreračné cvičenie a masáže aj v pohodlí vášho domova rada poradím ASpiegelberg@azet.sk na tejto e mail. adrese

Dobrý deň pani Spielberg,
moje meno je Mekota Dusan minulý tyždeň v piatok som absolvoval operaciu kr. chrbtice C4 / 5-C6 / 7 rád by som sa dozvedel co najviac ako sa chovat ako a kedy zacat cvičit, ako dlho nosit golier, kedy zacat soferovat / aby som nebol zavislý na najblizsich / co sa tyka golieru - nosit aj v noci ? ako sa chovat k rane reznej kedy ju mozno umyvat a celkovo instrukcie. dakujem za rady
s pozdravom Mekota Dusan

Mila Paula, aj ja som po operacii krcnej chrbtice, ale ja sa nemaam dobre, chcem sa opýtať, cvičíš SM cvičenie? poraď mi prosím

Helika55, keď mi napíšete na e-mail, poradím ako Vám môže medená šatka pomôcť pri problémoch s krčnou chrbticou

Ja mam problem tiez s krcnou chrpticou a rad by som sa nieco dozvedel o tej medenej satke ako to pôsoby a odstranuje bolest. Za odpovet pekne dakujem.

Helinka prosim môzete mi to poslat na mail dakujem.

Jozef, meď lieči, je proti bolesti, uvoľňuje kŕče svalov okolo stavcov a je to tepelná terápia. Medená šatka je univerzálna, vždy sa obviaže boľavé miesto. Viac info na e-maily.

Cislo na pana doktora sprocha zavolajte na ambulaciju a objedjednajte sapriamo knemu ordinuje stredy

Dobrý večer prajem p. Maro, prosím Vás, mohli by ste napísať, kto bol Váš neurológ, alebo kto Vás operoval v Ružomberku? I napriek súkromnej rehabilitačnej a vyšetreniam, mám už 4 roky neurologické problémy, už dlhšie si necítim nohu, chodidlo i prsty na nohách, bolesti sú už samozrejmosťou.
Neviem, či môžem, ale veľmi rada by som Vás poprosila aspoň o nejaký typ ako ste sa k daným odborníkom dostali.

Ďakujem pekne za radu. Pekný večer prajem.

Ak chcete radu, napíšte mi na môj mail. Ak sa na mňa nakontaktujete, dám vám č. tel.
Viera

Operovali ma v Ružomberku, mala som zlomené 4 stavce z osteoporozy, 1. 5 roka som takmer nechodila, pár krokov, kruté bolesti, ležala som 2 krát na neurologii, infúzie žiadna úľava operovať mi nedoporučili, nevideli efekt, z internetu som sa dočítala o vojenskej nemocnici, objednala som sa na konzultáciu a cca o mesiac ma operovali, nechcem to zakríknúť ale pol roka po operácii chodím, všetky domáce práce môžem aj ked zohýbať sa veľmi nedá, ťažšie veci nosiť nie ale je to s u p e r, tie kruté bolesti sú preč a hlavne môžem chodiť. Dakujem celému kolektívu!
a

Ja som bola operovaná v Ružomberku pre pol rokom, číslo telefonu nájdete na internete, stačí sa objednať na konzultáciu potom vám už povedia čo dalej

Velmi pekne vas prosim o blizsie info. Pomaha to len na krc chrbiticu?

Medená šatka je univerzálna, pomáha pri rôznych bolestiach / krčná chrbtica, chrbtica, kríže, koleno, lakeť, členok… /.
Viac info na e-maily.

Napište mi na lime@atlas.sk

Musim reagovat… ja som 3xoperovana na chrbticu posledny krat v Ruzomberku (5. 12. 2014) … operoval ma Mudr. Durny… v sept. 2014 som bola posudena na 45% v januari som poziadala o znovuposudenie zdr. stavu a vcera ma uznali na 70%… mam za sebou stabilizacnu operaciu s fixaciou facet fuziou…