A to vám menili platničku za titánovú? ja by som mala ísť tiež na výmenu platničky, dakujem a prajem veľa zdravia
Zdravim, to sa da v jeden den operovat aj krcnu aj driekovu chrbticu? Dakujem za info
Mne operovali krcnu a driekkovu chrbticu. Driekovu po uraze dvakrat a krcnu raz. Obe v KE. Pri vsetkych zakrokoch som uzivala wobenzym, ktory mi velmi pomohol. Tera zijem v pohode, uz to nie je ale ako predtym, ale som rada, ze vobec chodim a mozem sa tesit s malickosti
Dobrý deň, našla som príspevok, že ste bola operovaná u Dr. Michala Šprocha, ja som k nemu objednala na konzultáciu môjho ocka, má vysunutú platničku a ešte z nej má aj odštiepené. Chcela by som sa opýtať, akú operáciu vám robil p. Dr. Šproch, koľko má asi rokov, príp. koľko má za sebou takýchto operácií. srdečné ďakujem za odpoveď. Denisa
Ahoj, a nemala si veľké pooperačné bolesti? Lebo ja som sa po operácii krčnej chrbtice nevedela ani pohnúť, bola to strašná bolesť.
Ja som po operácii driekovej mam tam šroby a titán, koľko trvá tak asi Pn?
Ja mám ísť na operáciu krčnej chrbtice do Nr, nikto sa už 2 mesiace neoyýva. Chcela by som vedieť či dá objednať na konzultáciu aj v Ružomberku a za kolko?
Chcem sa spýtať, ja som bola operovaná na driekovú, som 3 mesiace po operácií a teraz som začala mať bolesti typu - tam
kde sú rany rezné ma to strašne štípe, poradte čo mám robiť. dakujem
Dobrý deň, chcel by som sa opýtať mám problémy s platničkou v oblasti drieku L4 / 5 bol som operovaný dvakrát v roku 2013 a 2015 robili my len vyčistenie, zabrúsenie a zašitie chcem sa opýtať akú operáciu Vám robili aká bola čakacia doba a koľko dní ste strávili v nemocnici a aké pocity máte po operácií. Ďakujem prosím odpoveď poslať ma email picki@azet.sk
Čo máš robiť? Zájsť za lekárom asi najskôr, ale ja som po operácii chrbtice používala na bolesit cellion- odporúčila mi ho kolegyňa. Je to taký mikroprúdový prístroj na úľavu od bolesti. Klobú dole pred ním, mne pomohlo.
Dobrý deň! Som potroch operáciách driekových platničiek. Vlani za sebou dve (v apríli a v novembri). Znovu ich mám na oboch stranách vysunuté. Má také bolesti v nohách, že nevládzem poriadne chodiť. Po pár krokoch sa musím zohnúť a len tak zas urobím pár krokov. V apríli 2015 som absolvovala PRT a stŕpla mi ľavá strana tela, vrátane tvaárovej časti. Sú to už 2mesiace. Chodím síce na rehabilitáciu, ale zatiaľ necítim žiadnu úľavu. Momentálne používam dve francúzske barle. Ale aj s nimi mám pri chôdzi veľké bolesti. Dakedy mi slzy stekajú po tvári. Cvičenia zabsolvujem parádne, pokiaľ som na válende.
Prosím Vás, kde sa dá kúpiť tá medená šatka a koľko stojí? Ďakujem. Lelóczka.
Prosím Vás, kde dostať kúpiť tú medenú šatku a koľko stojí?
Medenú šatku ako aj ostatné medené produkty posielam na dobierku. Viac info na e-maily.
Zdravim ja som mala vaznu operaciu chrptice ale operovali ma v Prahe v nemocniciMotolo profesor Jan Stulik najdite si ho na internete ak niekto dokaze zazrak tak je to profesor Stulik a jeho tym. Bola som tam s tazkou diagnozou 3 tyzdne a viem o com hovorym
Dobrý deň Maťo… Ja som presne mala tuto platnicku aj presne v tychto rokoch operovanu. Este som PN ale cítim sa oveľa lepsie ako po prvej operácii.
Ja som tak isto po operácii, u mňa to boli tesne po nej riadne muky, ale teraz sa to už dá prežiť. Hlavne keď používam cellion-prístroj proti bolesti, to my veľmi pomáha a myslím, že to bude jedna z vecí, vďaka ktorým mi je lepšie.
Mna to tiez caka… a mam z toho dost strach : / snad to dobre dopadne, u mna uz len slovo operacia vyvovala strach… ja si to asi kupim aby som bola vopred pripravena, patrala som a vyzera to spolahlivo
Janka Kubusova, ja by som mala na Vas viac otazok, ako ste sa dostali do Prahy, ja mam tiez tazku diagnozu, uz som bola na operacii 2x v mladsom vekua mam uzky kanal ktory mi velmi zarasta cize uz v kuse mam bolesti skoro 2 roky, v martine sa bojim ist na operaciu, lebo je to hop alebo trop Som na faccebooku prosim Janka ozvite sa Dakujem Marika Rispanova J. Mazura Martin 22
Zdravím Martinka, mohli by ste ma kontaktovať prosím na email. Chcela by som sa popýtať na nejaké veci ohľadom chrbtice. ďakujem
Chcem sa spýtať či mate niekto tiež bolesti po operácii driekovej chrbtice aj po 5 mesiacoch a teraz mi začali tŕpnuť, ľavá noha aj ľavá ruka. Má niekto tiež takéto problémy? ešte čakám na kúpele, myslíte že by mi mohli pomôcť. Ďakujem za odpoveď
Pošlite prosím kde zoženiem medenú šatku, dakujem