Dobrý deň, mám 18 rokov, no mám jednu otázku, ktorá mi blúdi hlavou a potrebovala by som súrne s ňou pomôcť. Je možné, aby žena otehotnela, aj keď jej partner do nej ejakulát nedal, ale dal to “na ňu”? (teda na jej pohlavne orgány) Za odpovede ďakujem.
No to nie je isté. Na oplodnenie sa to musí dostať dnu. Pokiaľ sa to nedostane dnu, tak sa nedá otehotnieť.
Spermie sa do prostaty a ďalej do močovej rúry môžu dostať kedykoľvek, najme pri pohl. dráždení, ale len v malom množstve, ktoré aby stačilo na oplodnenie, muselo by ísť o dosť veľkú náhodu. Nuž ale občas sa stanú aj takto vysvetliteľné veci, pre budúcnosť si dávaj pozor cez tzv. plodné dni, kedy je najväčšia pravdepodobnosť otehotnenia, len sa ťažko presne určujú, je to individuálne. Časom lepšie pochopíš svoj organizmus (treba preštudovať odbornú literatúru, príp. populárnovedeckú nielen v tejto oblasti a sledovať procesy v organizme, sú ženy, ktoré cítia napr. ovuláciu, oplodnenie, …). Len sa to treba naučiť. Je 2.4., takže už vieš ako na tom si.