Dobrý deň, poprosím vás o radu…už dlhšie som bezmocná…u doktorky som bola…nič mi nedala…akonáhle idem spať ci uz je to poobede alebo večer…cítim ako sa mi nalieva alebo opucha tvár a nafukne alebo naleje sa mi brucho a hneď sa zobudím…a takto to je stále dokola …chcem sa spýtať či je to psychického pôvodu alebo na koho sa obrátiť …ďakujem
Ahoj a ako dlho uz toto mas? Mas nejaky stres alebo nieco? Beries lieky? Napisala si toho dost malo
Môže to byť aj voda. Respektíve aj nedostatok hydratácie
Pi viac vody, davaj si vacsiu davku B6 a kup si nieco na odvodnovanie, pi aj caje urologicke pomahaju odvodnit telo.
Ďakujem za reakcie…už to mám aj cez deň…stačí keď sa napijem vody a brucho mám ako tehotná nafúknuté a naliate…už naozaj neviem čo mám robiť…už som užívala aj forfeminu teraz som si nasadila espumisan…zatiaľ nič nepomáha…
A mám to už od nejakého 13.marca
tvoje telo pravdepodobne zadrziava vela vody, odporucam vysetrenie ladvin a obliciek, vela byilinkovych odvodnovacich cajov
mala by si zajst k doktorke, nech ta posle na nejake vysetrenia.
Ked clovek opucha, tak ocividne mu zle nieco pracuje a treba fakt zajst na vysetrenia. Netreba taketo veci podcenovat!