Opuchanie pricina

Dobrý deň, poprosím vás o radu…už dlhšie som bezmocná…u doktorky som bola…nič mi nedala…akonáhle idem spať ci uz je to poobede alebo večer…cítim ako sa mi nalieva alebo opucha tvár a nafukne alebo naleje sa mi brucho a hneď sa zobudím…a takto to je stále dokola …chcem sa spýtať či je to psychického pôvodu alebo na koho sa obrátiť …ďakujem

Ahoj a ako dlho uz toto mas? Mas nejaky stres alebo nieco? Beries lieky? Napisala si toho dost malo :slight_smile:

Môže to byť aj voda. Respektíve aj nedostatok hydratácie :wink:

Pi viac vody, davaj si vacsiu davku B6 a kup si nieco na odvodnovanie, pi aj caje urologicke pomahaju odvodnit telo.

Ďakujem za reakcie…už to mám aj cez deň…stačí keď sa napijem vody a brucho mám ako tehotná nafúknuté a naliate…už naozaj neviem čo mám robiť…už som užívala aj forfeminu teraz som si nasadila espumisan…zatiaľ nič nepomáha…

A mám to už od nejakého 13.marca

tvoje telo pravdepodobne zadrziava vela vody, odporucam vysetrenie ladvin a obliciek, vela byilinkovych odvodnovacich cajov :slight_smile:

mala by si zajst k doktorke, nech ta posle na nejake vysetrenia.

Ked clovek opucha, tak ocividne mu zle nieco pracuje a treba fakt zajst na vysetrenia. Netreba taketo veci podcenovat!