Opuchy na cele

Dobry den, uz dlhsiu dobu ma trapia zdravotne tazkosti. Zacalo to prechodenou chorobou zaciatkom decembra. Potom sa zacali objavovat bolesti klbov na rukach a nohach. Uvazovala som teda, ci to nie je zaciatok reumy. Liecila som to brezovym cajom. Bolesti sa uz len zrietka objavia. Lenze uz dlhsie, zrejme nezavisle na tom mi zacala napuchat a priecit sa oblast nad pravym okom. Dokonca sa tam objavovala vraska, prechadzalo to do oka. Mala som aj neostre videnie na dane oko. Postupne to na cas ustupilo. Teraz sa to objavilo miernejsie. Co je vsak horsie napuchla mi aj lava strana v ovela vacsom rozsahu. Rano som si myslela, ze ide len o akne. Nakoniec sa z toho stal kruhovy opuch z polomerom nieco viac ako 2 cm nad lavym okom. Citim tiez tlak v zadu na krku. Mam zial skuskove v skole, tak mozno i to do toho zasahuje. Ale zaujimave je, ze taky ten vonkajsi stres nepocitujem a tieto problemy mam uz dlhsie. Tak nemyslim si, ze by primarne islo o to. Moze to suvisiet s oblickami, ci je nieco ine za tym? Neviete nahodou, ako by sa to dalo liecit?

Mam tiez problemy s opuchmi, mne sa zacali tlacit do hlavy, som si ista, ze je to nejaka zvlastna reakcia na lieky, aj vitaminove doplnky a aj homeopatika, snazim sa, pit vela vody, ziadny alkohol, dufam, ze takto sa mi precisti telo a budem v poriadku.