ORAVA ako značka kvality?

Aké sú orava spotrebiče a televízory podľa Vás?

spolahlive a podla poslednych produktov stylove - maju zujimave modely LT-1400 LED A100B a LT-1390 A100B

kvalitne tak ako aj ine značky

Myslím, že každá značka je istým spôsobom kvalitná. Niektoré sú síce kazové ale dosť záleží od modelu

Zdravím, ja mám doma takmer všetku elektroniku od Oravy (prip.Sencor) a nemôžem si sťažovať. Všetko furt fichčí, jedine raz išiel do opravy set-top box od nich. Ale ako už bolo povedané, záleží od modelu. Ak chcete lacnejšie orava produkty tak odporúčam stranku ⭐ HEJ.sk Zľavový KÓD ✂️(8x) ⇒ ZĽAVA -20€ ✔️ 2024! . Ja som ma nej už veľa nešetril.
A ešte ja mám takú skúsenosť, ale to asi viacerí, že tu neplatí, že čím drahšie tým kvalitnejšie. Nwm. prečo.

orava televízory ( v súčasnosti orava.eu ) sú super idú s trendami a silne konkurujú kvalitou, výkonom aj vlastnosťami ostatným výrobcom TV. My od nich máme zakrivený tv a je super a nestál nás celý majland. myslím, že orava je synonymum kvality u nás

Ja kupujem rodičom televízor Orava na Vianoce, takže hľadám aké sú recenzie a myslím, že som urobila nakoniec dobre :slight_smile:

Záleží od toho, čo očakávaš od televízora. Ako si náročný a čo od neho očakávaš. Ale na také bežné sledovanie to nie je zlá značka. Keď-tak, kúp drahšej značky a pri nákupe môžeš využiť zľavu - 5× zľavový kód Mall najlepšie zľavy pre jún 2024​ — Kodino a budeš ho mať za cenu lacnejšej.

Keď som bola v puberte, tak sme mali dosť vecí z tejto značky a bolo to fajn, teraz už poprabde neviem, ako ta značka funguje

Podla mna o kvalite nehovori len samotna znacka ako taka, ale je za tym ovela viacej :slight_smile:

Suhlasim, treba vyberat aj podla typu, aj podla parametrov, to je zaklad uspechu :wink: