Ahojte všetci. Mám často problém s nadmerným padaním vlasov. Vždy to tak na mesiac prejde a potom znova. Viete mi nejako poradiť, ako si pomôcť. Viem, že je to hlavne aj zo stresu, ale momentálne som v pohode, ale vlasy padajú znova. Budem vďačná za každú dobrú radu.
Skus niekolko mesiacov uzivat zinok, popripade co Ti poradia v lekarni, kombinovat zinok este s nejakym vitaminom. Mne to zabralo. Mne sice zacali padat po porode, ale zinok mi to napravil. Mimo toho naprava aj nechty a plet. Za pokus to stoji, obzvlast ked si nevies rady.
Pripájam sa k porade užívať zinok a multivitamín-multiminerál. Mne to pomáha už roky. Aj probiotika sú užitočné, robia aj dobrú pleť a zažívanie.
Mne padaju vlasy uz 10 r. a nic nezabera, ani vitaminy ani lekari, proste som sa s tym zmierila a som vdacna aspon za to, ze stale dorastaju. Mam extremne mastnu plet, takze aj to vraj moze byt dovod, preco padaju.
Vyskúšajte vitamíny z lekárne Donna Hair, užívajte pravidelne 4 mesiace a budete rovnako milo prekvapení ako aj ja užívam ju pravidelne už tri roky a som spokojná
S nadmerným padaním vlasov mne pomohli vitamíny z lekárne donnahair, vlasy boli silnejšie a preto už tak nepadali, vitamíny im dodali potrebné živiny a korienky tak boli zdravé
skús túto stránku www.nanogen.sk, používam odtiaľ šampón pre mužov pre pomáha a kukal som, že majú aj pre ženy, na rovinu prvé výsledky sú až po nejakej dobe, asi 3 mesiacoch, ale budeš sa cítiť sebavedomejšie, tento mi jediný asi pomáhal ak nerátam nejaké na predpis a drahé
asi by som skor navstivila lekara, ktory by vedel naordinovat poriadnu liecbu, skusanim roznych produktov len tak, by to moho byt aj horsie ako je to teraz
ako už bolo v príspevkoch vyššie, je dobré zamerať sa na dostatok selénu a zinku, záleží na vás či siahnete aj po produktoch z lekárne alebo sa sústredíte len an dostatočný príjem v strave. taktiež by bolo vhodné vyhnúť sa stresujúcim situáciam. a čo sa kozmetik týka mne veľmi pomohol tento šampón https://www.notino.cz/kerastase/densifique-hydratacni-a-zpevnujici-samponova-lazen-pro-vlasy-viditelne-postradajici-hustotu/
Taak v poslednej dobe som prešla postupne na doporučenie kaderníčky na kompletnú starostlivosť od značky Nioxin (https://www.notino.sk/sampony/?f=1-1-2-3649-7058-3795-12940&min=22) a môžem povedať, že som maximálne spokojná, rozdiel bol badateľný po cca 10 dňoch používania, takisto som bola spokojná s predajcom, takže - za mňa palec hore a určite odporúčam