Päťsto nových vysadených stromov za 4 týždne v Kúpeľoch Luhačovice

V rekordne krátkom čase štyroch týždňov sa podarilo v kúpeľnom areáli v Luhačoviciach vysadiť takmer päťsto nových urastených stromov. Vyrúbané a odstránené boli všetky zostarnuté dreviny a nevzhľadné prerastené kríky.



Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://www.zzz.sk/clanok/13752-patsto-novych-vysadenych-stromov-za-4-tyzdne-v-kupeloch-luhacovice

Tak už viem, prečo tam bolo tak veľa stromov :slight_smile: Dali sme si s manželom takú prechádzku a je tam krásne prostredie :slight_smile: Ešte nám aj počasie vyšlo :slight_smile: takže bolo úplne nádherne :slight_smile: Neverila som, že Hotel Alexandria bude taký pekný :slight_smile: Celé to bolo očarujúce a hlavne to, že si manžel spomenul, že o 2 dni budeme mať výročie :slight_smile: Takže sme to ešte predĺžili o tie dva dni a užívali sme si naplno to, že deti zostali so starkou a starkým. Už sme im tiež objednali pobyt v Hoteli Alexandria, lebo tam vážne bolo skvelo a ten pokoj a príroda :slight_smile:

Udalosť z pred dvoch rokov, tak to by už tá alejka mohla byť celkom pekná :slight_smile: Ideme aj my do Luháčovic. Keďže máme s priateľom prácu za počítačom, povedali sme si, že si dáme krásny a predĺžený víkend, kedy budeme len relaxovať a bez elektroniky (ani wifi, ani mobily-jedine ak by rodičia volali, ani notebooky) , jednoducho úplný relax. Diky za tip na hotel Alexandria, už som si prešla ich stránky a rovno zabookovala víkend na leto :slight_smile: Páči sa mi to rozdelenie na egyptskú a prvorepublikovú časť, ale hlavne to, že tam nemôžu ísť deti do 12 rokov.

Ahoj Verka, boli ste v tých Luháčoviciach? My plánujeme ísť taktiež, len nevieme, či sa nám podarí ešte zabookovať nejaký ten predĺžený víkend :slight_smile: Manžel dostal prémie a tak sme si povedali, že ich použijeme aj na relax o samote, lebo budeme mať 15. výročie svadby. Myslím, že je to skvelá príležitosť aj na to, aby deti zostali u krstnej a my sa pôjdeme vymáčať. Hotel vyzerá nádherne, už sme pozerali aj na mapách, kde to je, ako ďaleko to je a hlavne aj okolie, lebo manžel rád beháva. Je tam niečo aj pre športovcov?

Ahoj Dianka, určite sa tam oplatí, teraz letí na ich stránkach táto akcia: http://www.hotelalexandria.cz/akcni-lazensky-pobyt-babi-leto.php, tak si myslím, že keď to majú ešte na stránkach, tak tam voľno bude :wink: ak by ste teda chceli ešte ísť, viem, že v tom období je na morave ešte pekne :slight_smile: Možno budú mať už aj burčiaky :wink: a jasné, je je pre športovcov. Minimálne túry sú tam do okolia, ale aj Fitness tam majú :slight_smile: takže kondičku určite môžeš dodržiavať, prípadne si0 môžeš na ich webke pozrieť aj virtuálky :wink: