Objavili sa vám na tvári, krku, na rukách alebo v dekolte tmavé pigmentové škvrny? Beriete hormonálnu antikoncepciu alebo ste tehotná? Ako vlastne vznikajú? Dajú sa odstrániť? Ako im predchádzať, ak zatiaľ žiadne nemáte?
Ahojteee. PROSIM PORADITE MI CO S PIGMENTOVYMI SKVRNAMI NA TVARI? NEVIEM CI JE TO VEKOM ALEBO CIM ALE POSLEDNE ROKY SOM SI VSIMLA ZE SA MI FLAKY DOST ZACALI ROBIT A NEVIEM TOMU ZABRANIT
NEJAKY NAPAD CO BY MI MOHLO POMOCT?
moze to byt aj vekom, ale mozno aj geneticke, viem, ze kamoska mala s tym problemy, aj jej mamka, takze aj takato suvislost tam moze byt, s tym pigmentom je to take dost nevyspytatelne by som povedala
vraj su na to aj nejake domace recepty, neskusala si si nieco guuglit?
škvrny sú problémom čoraz viacerých ľudí, aj moja mamina s tým mala zásadný problém, aj sa hanbila za to. Preto som ja začala pátrať, že ako by som jej mohla pomôcť a keď som si objednávala kozmetiku pre seba tak som narazila na toto Rozjasňujúci fluid NatuPerfect | ANNEMARIE BÖRLIND a ani som nezaváhala a hneď som jej ho objednala. Už je to nejaký ten čas čo ho používa a vidieť, že jej to prospelo, tie škvrny sú o niečo bledšie a myslím, že takýmto štýlom sa ich aj zbaví Plus aj to krásne vonia -
Tak to musím tiež mamine kúpiť Toto je riadna náhoda lebo mne sa tiež na to minule mamina sťažovala, že je z toho strašne smutná a som jej hľadala nejakú kozmetičku čo by jej vedela poradiť čo s tým, či nejaké procedúry alebo čo. Skúsim jej toto objednať, ak by jej to pomohlo t by bolo super
je toho teraz veľmi veľa, veľa ľudí má s tým problém a nielen žien, ale aj mužov, vidím to aj u nás v rodine celkovo. Jej to pomohlo a určite keď bude mať teraz o dva mesiace narodeniny, tak jej to objednám opäť, nech má. Nech si nemusí ona sama objednávať, to myslím, že ju poteší a ja si nebudem musieť trápiť hlavu s darčekmi. Oplatí sa to a cez tento eshop je to rýchlo -
Dobrý deň, pri výskyte stareckých škvŕn na koži je potrebná konzultácia s kožným lekárom. https://doctorpro.pl/lodz/services/dermatology/treatment-of-acne
Mal som akné, liečil som si ho tu
Som si istý, že tento dermatológ vie pomôcť aj pri stareckých škvrnách