Je normálne mať v zime chrípku? Podľa štatistiky to asi normálne je. Avšak pozrime sa na seba kriticky a položme si túto otázku ešte raz: je skutočne normálne, že konkrétne ja, teraz v plnom zdraví a sviežosti, budem túto zimu chorý či chorá?
Dietou proti nádche? Tak to som ešte nepočula, veľmi zaujímavé. Možno to stojí za zváženie, akurát neviem, či človeku dieta nejako extra pomôže, lebo človek prichádza niekedy aj o bohatšie zložky. V mnohých článkoch som našla šport ako veľmi dobré liečivo na imunitu Určite nezaškodí ani Céčko Máte niekto skúsenosti s probiotikami na imunitu? Už som to počula aj od známej, ale zatiaľ veľa článkov som k tomu nevidela. Ďakujem za reakciu
Ahoj, ja som vyskúšala na imunitu biopron respiron. Mala som oslabenú imunitu a nevedela som si s ňou rady. Od vtedy čo chodím na VŠ, tak cez prechodné obdobia (jar, jeseň) používam probiotiká, pretože si nemôžem dovoliť vymeškávať školu. Medina nie je prechádzka ružovou záhradou, a ak to chcem vyštudovať a stať sa časom lekárka, musím chodiť na prednášky a robiť čo najlepšie viem, aby som zvládla aj praktické skúšky. Vyžaduje si to veľa úsilia a chrípka / nádcha mi nikdy k tomu nedopomohla. Preto jop, mám skúsenosti a v pohodičke