Piliere zdravej imunity

Je normálne mať v zime chrípku? Podľa štatistiky to asi normálne je. Avšak pozrime sa na seba kriticky a položme si túto otázku ešte raz: je skutočne normálne, že konkrétne ja, teraz v plnom zdraví a sviežosti, budem túto zimu chorý či chorá?



Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://www.zzz.sk/clanok/13267-piliere-zdravej-imunity

Dietou proti nádche? Tak to som ešte nepočula, veľmi zaujímavé. Možno to stojí za zváženie, akurát neviem, či človeku dieta nejako extra pomôže, lebo človek prichádza niekedy aj o bohatšie zložky. V mnohých článkoch som našla šport ako veľmi dobré liečivo na imunitu :slight_smile: Určite nezaškodí ani Céčko :slight_smile: Máte niekto skúsenosti s probiotikami na imunitu? Už som to počula aj od známej, ale zatiaľ veľa článkov som k tomu nevidela. Ďakujem za reakciu :slight_smile:

Ahoj, ja som vyskúšala na imunitu biopron respiron. Mala som oslabenú imunitu a nevedela som si s ňou rady. Od vtedy čo chodím na VŠ, tak cez prechodné obdobia (jar, jeseň) používam probiotiká, pretože si nemôžem dovoliť vymeškávať školu. Medina nie je prechádzka ružovou záhradou, a ak to chcem vyštudovať a stať sa časom lekárka, musím chodiť na prednášky a robiť čo najlepšie viem, aby som zvládla aj praktické skúšky. Vyžaduje si to veľa úsilia a chrípka / nádcha mi nikdy k tomu nedopomohla. Preto jop, mám skúsenosti a v pohodičke :slight_smile: