Pircing

Chcela by som si prepichnut jazyk, ale neviem, ako mam ukecat mamku, aby sa nestrachovala, ze to skodi mojmu zdraviu, poradte mi prosim …

Presne aj mna to len trosku bolelo a potom tiez som nekricala, len ked som oci otvorila, vybehli mi slzy a ma to stipalo, ale nebolelo.

Ahoj, ja som mala piercing v jazyku 2x. Prvy raz to bolo super, pretoze prepich absolutne neboli. Hojilo sa mi to asi 5 dni. Lenze po pol roku som si to dala von, lebo mi bolo luto, ze tatka to hnevalo a nesuhlasil s tym. No a po roku od vybratia prveho piercu som si dala druhy raz, ale piercer mi trafil jazvicku, ktora neni vidno a krvacalo mi to cely tyzden, tak som si to radsej dala von. Jednoducho mamke vysvetli, ze ak si das bioplastovy piercing, ani zubky ti to nepokazi. Ja mam aj piercing v nose. To tez vobec nebolelo. A teraz na jesen sa chystam na pierc do pupku. Takze ked tak daj vedet, ako si dopadla. Drzim palce.

Ja by som si chcela dať tiež piercing do spodnej strany pery, ale ségra mi to zakázala, (mamka by mi aj dovolila, lenže ona ju namotáva, že mi to kazí moc zuby) ako ju mám presvedčiť, myslí si, že je to škaredé, a ináč neviete, koľko to približne stojí? A bolí to moc? Ďakujem.

Ja by som si chcela dat do jazyka a kebyze mi to robi kamratka to nevadi? A boli to velmi?

Ahoj, pocuj, rada by som sa ta opytala, ci to nie je priskoro, dat si pirsing v 13 rokoch, vies ja mam prave 13, len pred mesiacom som mala 13. narodeniny a strasne moc by som si chcela dat pirsing do jazyka, len sa ta chcem opytat, ci musis mat nejake povolenie od rodica, ked ides do studia a chces si to prepichnut, alebo ci tam musis ist s osobou starsou ako 18 rokov, prosim ta odpis, dakujem.

Aj ja uvazujem nad pircingom do pupka, lenze uz niekolko rokov som alergicka na kovy a mozem nosit len zlato. Neviete mi niekto poradit, ci by bol vhodny pre mna sperk s chirurgickej ocele alebo titanu? Dokonca som citala, ze najskor treba dat sperk s bioplastu a potom az, ked sa to zahoji, potom sa dava z ocele, je to pravda?

Ahoj, mna to iba malinko bolelo a to mi prepichovala kamoska u mna doma a aj rychlo sa mi to zahojilo a ta kamoska, co mi prepichovala, ona si tiez davala, ale v salone a sa jej to tak zapalilo, ze si to musela dat dole a ostala jej jazva.

Mam pirsing v jazyku uz asi tyzden, ale neviem, ci to je dobre, lebo je to moc v zadu a neviem si ho vytlacit bez jazyka, je to dobre, ked to je v zadu a nie trosku v predu?

Podla mna by ti bol dobry sperk z chirurgickej ocele, ale je pravda, ze sa odporuca najprv bioplast, ja mam percing v nose, aj v jazyku, ten v nose som si dala hned kovovy, hnisal mi vyse tyzdna, ale potom pohoda, no a ten v jazyku som mala tiez najprv kovovy, nemohla som tri dni normalne fungovat, tak som si dala bioplast a hned to bolo ok, uz to tak nebolo, nehnisalo a vsetko islo lepsie. Nie je to povinne, len sa to odporuca, ale z vlastnej skusenosti ti mozem bioplast len odporucit.

Prosim Vas o radu, chcela by som si dat piercing do ucha, viete mi povedat, ci to boli a co to asi priblizne stoji. A este by som sa chcela spytala na tetovanie, nieco male by som si chcela dat na chrbat, viete mi povedat cenu? Dakujem.

Neboli to vobec, ale plati sa za to 5 eur.

Ahoj, chcela by som sa opytat niekoho, ked si dam pircing do nosa a nahodou sa rozhodnem si ho vybrat, ci mi dierka v nose zarastie a nebude ju vidno? Dakujem za odpoved!

Ahojte, ja by som sa chcela opýtať na piercing do obočia. Viem, že to veľmi nebolí ale toho sa ani tak nebojím ako toho, že keď si to vyberiem, dierka mi nezarastie. Zostane tam po piercingu aj nejaká jazva alebo nie? Ďakujem vám za odpoveď :slight_smile:

Ahojte, mam v uchu 3 dierky a neskor som si dala prepichnut aj hore. Spociatku to bolo fajn, ale neskor sa mi vytvorila hrcka. Co to vlastne je? Nejde z toho hnis a ked ju stisnem, boli. Ako mi uplne zmizne? Uz dlho som to cistila poriadne ale stale tam je. Mam ucho nechat tak a zahoji sa samo? Alebo si mozem nechat nausnicu, budem poriadne cistit a hrcka zmizne? Prosim, odpiste.

Ahojte, mám 13 rokov a chcem sa opýtať, či treba na piercing súhlas alebo prítomnosť rodiča? Ďakujem

Ahoj, no nie všade - ja som si dávala ako 15. ročná a nikto sa ma nič nepýtal, možná niekde sa spýtajú, ale pre väčšinu salónov je to biznis, nemusíš sa báť. Ale rodičia mi na to aj tak prišli a potom sa so mnou dva mesiace nebavili.

Ahoj, ostane určite stopa. Niekomu to vidno viac, niekomu menej, niekto má štastie a úplne mu to zarastie, ale vidno to.

Mne robili piercing do pupku v Nemecku, a bolelo to jak fras, a dlho sa mi to hojilo, ale je to individualne. Je to dost zle miesto na hojenie, lebo sa preklanas vela krat pocas dna, ale ked sa to zahoji, stoji to za to, aj ta bolest.

Ahoj.Nemusis sa nicoho bat. Je to 5min.zalezitost.ale ak by si chcela si niekedy dat dole pirsing a aj na dlhsiu dobu tak to nevadi len ti zarastu dierky ale jazvy nebudes mat.lrn dierky zarastene.