Plasticka operacia brady

Dobry den, ma niekto skusenosti s plastickou opareciou brady, aplikacia implantatov alebo pod.?

Pred 11 rokmi mám na prednej strane brady silikónový implantát. Vkladali mi ho v Bratislave z úst. Som spokojná.

Velmi pekne dakujem za reakciu a este by som sa chcela spytat, ci pri tej operacii ste boli v narkoze alebo nie a ako dlho ste rekonvalescentovali, dakujem.

Dobrý deň, bola som v narkóze, lebo som veľmi chcela byť pritom uspatá, ale mohlo to byť aj v umrtvení. Ak sa dobre pamätám, stačil 1 týždeň, keď som mala bradu polepenú náplasťami, potom som už pracovala, robím opatrovateľku.

Tak kratko ste boli prace neschopna, to je vynikajuce aj ja som pracovala ako opatrovatelka, ale v Anglicku, ste zlata, ze reagujete na moj problem a financne to bolo drahe vo vasom pripade? Alebo to preplaca aj poistovna?

Ja som to neriešila cez poisťovňu, lebo to bola čiste estetická záležitosť. Silikón mi vyberali na mieru. Vtedy ma to celé stálo myslím okolo 20-25 tisíc Sk. V Rakúsku to bolo 4x viac.

Ahoj Monika, chcela by som sa ta opytat, ci si si nakoniec dala ten implantat a kde ti to robili. Ja nad tym uz dlho rozmyslam, ale nenasla som ziadnu kliniku, kde taky zakrok vykonavaju. Dakujem LeLe.