Plastický chirurg

ahoj katka.mozes mi napisat o nom vsetko co sa da…???bo ja idem ku nemu w stredu na konzultacie a viem ze je dost stary a tento rok uz robi inak aj posledny tak som si chcela byt ista…ak by si mohl aprosim tak…mohla by si mi popripade poslat na mail(napisem ti ho ak budes suhlasit)fotku “nowyx” prs…???jako samozrejme bez tvare…lebo xcem veeelmi vidiet ako to vyzera…ako vyzeraju jazvy…ake si mala velke prsia pred a ake mas teraz…ci ti to robil pod prsom abo pod pazuchov…lebo co viem tak on zevraj robi len pod prsom…a toho sa bojim strasne ze ako tie jazvy dopadnu… :confused:
hrozne xcem nowe prsia…bo mam take maliske ze niesu ani jednotky…ale potom tym nechcem cely zivot trpiet…

ahoj moja ak ti dam mail mozes aj mne napisat nieco viac…??a aj fotky ak by si mohla poslat…???
lollanolitta@gmail.com

dakujeeeeem
laila

diky moc,ja mam operaciu 29.4.velmi sa tesim ale aj bojim…mohla by si mi na moj mail napisat ako to prebiehalo a mozno poslat aj fotku?mas okruhle alebo anat.?mne daju 350ml anatomicke.pa

ahoj prosim mozes sa mi ozvat prosim…???
ty si jedina co tu pise ze bola u dr.sisku z ba… :slight_smile:
ved urcite sama vies ake napatie je to pred operaciou a navyse siska sa mi zda dost stary a bojim sa ale zase mam svoje dovody preco chcem ist rave ku nemu a tak by som chcela aspon viac informacii aspon…popripade ak by si mi mohl aposlat nejake fotky…teda tvojej kamosky havne lebo ty pises ze si bola na uprave a ja idem na zvacsenie
ak mozes ty…teda tvoja kamoska poslat teda nejake info a tiez fotky tak prosim na lollanolitta@gmail.com

dakujeeeem
laila :slight_smile:

Ahoj baby. chcela by som poradit ohladom plastickeho chirurga so specializaciou na nosy. Chcela by som plastiku ale chcem mat istotu ze mi to nedokafre. Viete o niekom?

bola som pred 18 rokmi u vyššie spomínaného doktora Šišku a bol úžasný, odviedol super prácu

ahoj…prosim ta ked mas tak mi posli cislo na kostala…dik

to fakt myslíš vážne???!!!

odporúčam Dr. Kováča z BB

Ahoj Bellinka, ako sa máš po opke? Zvažujem ju tiež, som z východu a chcela by som ísť najradšej do KE,ktorý lekár ťa operoval? Ako si teraz spokojná a koľko ťa to stálo? Za akú dobu sa celá opka zrealizovala od konzultácie? Ďakujem za odpoveď, Lia.

Zuzana, mrzi ma ze ste si moc nesadli s dr. Cervenom, pretoze ja mozem povedat ze ma praveze velmi ludsky a seriozny pristup.
Mne velmi, velmi pomohol a nemusel pretoze … nie je to podstatne ale vdacna som mu doteraz.

ja som sa dala tiež operovať inde lebo som u neho neobišla dobre–prsia mi zistali nesymetické a v nenormálnej polohe,povedal že to je normálne No určite!!!možno jemu by sa pácili aj také neprirodzené,ale majú=byť robené prsia úplne neprirodzené???

Ahojte,
mate niekto skusenosti s MUDR. Petrom Siskom?

Najlepsi je doktor Cerven.bola som u neho pred troma rokmi,ked si dala aj kamaratka.nemam ziadny problem!od mojej operacie mi volaju cudzie baby,co ma videli na foto,ze kto mi robil prsia,lebo sa im velmi pacili.z mojho okolia tam bolo asi 8 dievcat a spokojne su.doktor cerven robi ako jeden z mala rez pod pazou,ak dava gulaty tvar,co iny doktori bud nevedia,alebo sa bojja.paci sa mi na nom to,ze pokial to baba nechce koli sebe,ale koli frajerovi,tak ich ani neodporuci…dalej,ze urci velkost podla postavy,elasticnosti pokozky,nieze pride dievca 50kilove a chce 5prsia,tak bohuzial ma smolu.chcem tym povedat,ze vam povie ake maximalne vam moze voperovat aby to vyzeralo dobre.iny doktor vam za peniaze da aj 10prsia.

ahoj Katia, chcem sa len opytat, kedze hovoris ze z 1 mas teraz 3, aku velkost kosikov na podprsenke mas teraz?

Ahoj Linda!
Skontaktuj ma prosim ta na moj email Kathy.Mattes.AT@gmail.com dakujem :wink:

Ahoj Katka!
Skontaktuj ma prosim ta na moj email Kathy.Mattes.AT@gmail.com dakujem :wink:

Baby kto je po OP zmenšenie prs do kedy ste boli na PN.

Ja som po OP zmensenie prs operoval ma dr. Zamboj,mam to perfektne a možem povedat že ako 20ročna som nemala take pekne prsia. Možem len odporučit.

otazne je ake si mala prsia pred op, pretoze cerven aj ked je velmi sikovny nie je pan boh