No maš aj pravdu možno nie su všetci taky neochotny a arogantny ak ma človek problem, ja hovorim z vlastnej skudsenosti, tak preto som naštvana na všetkych čo tam robia. Len sa treba dopredu vždy informovať aka je možnosť a či je vlastne možnosť opravy v pripade nespokojnosti. A nie že vas bude chirurg presviedčať že je to dobre len preto lebo už nebude chcieť robiť opravu aby nevyzeral hlupo pred sestričkami a kolegami preto že sa k nemu vracaju niektore pacientky. Potom navyše už to nebude mať zaplatene a ak by to išlo cez poisťovnu tak by aj tak z toho nič nemal, lebo na vyplate mu to neprida. Len je to krute chovanie voči pacientovi. Ja som nos nemala dobre spraveny bol viditelne nesumerný a aj napriek tomu som už nemala prisť. Potom som šla na sukromnu kliniku a zaplatila raz tolko. Museli mi pridavať chrupavku z ucha, lebo som mala viacej ubrate z jednej strany. Kontrolu som mala po mesiaci, po troch a po pol roku, čo je podla mna super pristup. A nos je konečne tiež super.
Fakt sa nikto nenájde, kto bol na liposukcii v Nitre?
je to tak ako pises, to si mala smolu na lekara. ja som bola v Ruzinove na prsiach a nemozem povedat nic zle, aj na kontroly po operacii mal lekar cas a venoval sa mi.
Ahojte ,potrebovala by som referencie na Mudr.Belovica. Ma niekto skusenost?
Ahojte vie mi niekto poradit chcem rinoplastiku nasa,kto uz bol alebo ma dobre skusenosti nech mi napise prosim ja som bola teraz na operacii krcovych zill mozem poradit dakujem Slavka
Dr. Červeň z Novamedu v B.B.
kedy po op prs. modelacii by som asi mohla ist do solaria?
ahoj bola si laserovej operacii krcovych zil?ak ano mozes mi prosim napisat nieco o tom ?moj e mail petra_pekarekova@hotmail.com dakujem
ahoj poprosim o radu moja dcera chce ist na rinoplastiku nosa mozes nam poradit u koho si bola a ci si spokojna dakujem
ahojte reagujem bola som na operacii zil v Bojniciach novov metodov spalovanim zil,ako laser neplati sa nic na druhy den sa ide domov noha nadherna musim nosit stahovaciu pancuchu ale nadherna praca a zdarma mile ziliarky odporucam paa
Prosim Vas je Mudr :cerven dobry aj na operaciu nosa? dakujem
čaute baby…tie ktoré ste po augmentácii aj vy si necítite prsia? a máte také bolesti?..som týžden po a prsia si vôbec necítim a jedno mám väčšie a druhé menšie je to normálne? dik
Ahojte, chcela by som ísť na plastiku zväčšenia pŕs, ale nepoznám nikoho v okolí kde bývam. Vie mi niekto poradiť veľmi dobrého plastického chirurga v okolí Považská Bystrica? Veľmi budem vďačná…Chcem ísť bližšie nakoľko sa potom chodí na ževraj dosť časté kontroly, tak nech to nemám moc ďaleko… Díííki.Písať môžte na e-mail lebo sem moc nechodím: danielamonika@centrum.sk
Poradi mi prosim niekto ohladom operacie hornych ocnych viecok? Som objednana na tento piatok na operaciu v Nitre v Prvej nitrianskej plastickej chirurgii.Posobi tam JUDr.Michal Valach.Mam strach, chystam sa na tento zakrok uz cele roky, no konecne som sa odhodlala. Bojim sa.Poradte mi prosim, pripadne ma podporte. Dakujem vam vsetkym za expresnu odpoved.
skus radsej nejakeho MUDr. pravnici zrovna nie su vyoperovany
ahojte,som jeden den po zákroku frakčného lasera.bola som v estetic štúdiu.chcela by som sa informovať,aké máte skúsenosti s týmto zákrokom, či vám to pomohlo odstrániť jazvičky po akné?zatiaľ výsledky nevidím, keďže to mám čerstvé.ďakujem za odpoveď.
Boli ste niekto v CHIRKOZ v BA? Aký su tam chirurgovia? Lebo na ich stranke nie su napísane mena. Dakujem
Ahoj pegy,čítam si tu tie príspevky a som viac a viac zmätená.Ja som po zákroku v BB u dr.Červeňa,dal mi anatomické implantáty pod sval a je to hrozné,musím si to dať prerobiť,bola som u dr.Ježovitovej,urobila na mna dbrý dojem,hned mi potvrdila môj prvotný názor,ked som aj v BB tvrdila,že mne by boli lepšie gulaté implantáty,mám u nej trrmín,no som nerozhodná,lebo toto by už bola moja tretia operácia prsníkov a fakt sa bojím. Dávnejšie som bola Čechách,tam mi dávali pod žlazu a samozrejme,časom padli,tek som sa rozhodla pre BB a dr.Červeňa,no teraz po 2 mesiacoch od OP je to hrozné,viem,že toto som nechcela,tak to riešim znova,ked som mu volala,tak mi navrhol opreavu,ale zasa natomické a 700,teraz mám 450,myslím si,že potom by to bolo ešte horšie,lebo ja potrebujem vyplniť hornú časť hrudníka a nie spodok a to anatomické nikdy neurobia tak,ako golaté. Dr.Ježovitová mi navrhla gulaté a 600,ja som síce nižšia,mám 164,no vážim 60kg a hrudník mám dosť široký. Osobne som vždy chcela väčšie prsia…no teraz po tolkých smutných skúsenostiach fakt neviem.
Dobrý deň,chcela by som vás kočky velmi pekne poprosiť o radu,bola som operovaná v BB,nedopadlo to dobre,ja nechcem nikohp súdiť,každý lekár má svoje úspechy,aj neúspechy,poznám to sama z práce…len žiadam o radu,mala by som ísť na reoperáciu prsníkov,implantáty,dr.Ježovitovej…už mám strach zo všetkého a z každého,takže neviem ako dalej…ak by ste mi vedeli nejak poradiť,poprosím vás o odpísanie na môj mail,budem vám všetkým velmi vdačná…Lydia141073@gmail.com.
Táto metóda je možno nová v Bojniciach.