Pletova rutina - ako zacat

Ahojte, poradite mi prosim ako zacat s takou tou pletovou rutinou, co vsetko je potrebne pouzivat, s cim mate dobre skusenosti? Nikdy som sa nejak specialne o plet nestarala a po tej 30tke si to ta plet jednoznacne vyzaduje, tak by som chcela s niecim zacat.

Ono tak trochu záleží aj od tvojej pleti, či máš nejaký problém alebo máš normálnu pokožku :slight_smile: Ono to čistenie pred nanášaním čohokoľvek je absolútne zásadové.

podla mna je velmi dolezite kvalitne spf-ko :wink: to si treba vybrat spravne, samozrejme vsetky produkty su dolezite, nie je jedno, co si davas na plet, ale to spf jednoducho treba pouzivat celorocne, ja uz som sa poucila.

A koľkatku SPF používaš? Samostatné SPF, či ho máš súčasťou inej kozmetiky.

Ja som rozmyslala, ci si to dat ako podklad pod makeup to spf samostatne alebo je lepsie rovno pouzivat makeup, ktory to spf v sebe uz ma. :melting_face:

za mna je lepsie mat spf samostatne pod makeup :slightly_smiling_face: makeup so spf je fajn bonus ale vacsinou ho nedas v takej vrstve, aby ta naozaj dobre ochranil takze je bezpecnejsie spoliehat sa na normalny spf krem a potom dat makeup navrch.

no dobre, ale nie je to potom, ze mas zbytocne vela vrstiev kadecoho na pleti?