Počas porodu mi pretočili maternicu do zadu

Mala som predcastny porod, ale musel byt cisarskym. Ked ma pustili domov, tak ta o dva tyzdne som isla na kontrolu ku mojej doktorke. Tam som sa dozvedela, ze mam maternicu pretocenu do zadu. No a ja som si v papieroch pozistovala, ze pred porodom som ju mala otocenu v predu. Zacalo ma to zaujimat az teraz, lebo som mala nedavno bolesti, krce a pri tom rezu co mam som neskutocne pocitovala akoby ma rezali. Po 4 dnoch som dostala krvavo-henede spinenie. No a teraz neviem co mam robit, ci mam ist ku lekarke? Neviem, som z toho hotova.

Podla vsetkeho Vam neotocili maternicu pri porode, ale sa Vam takto ulozila sama. Ja som rodila normalne a tiez sa mi ulozila dozadu. Taketo pripady su bezne a mozno ani nie su pricinou Vasich problemov. Ja s tym ani po rokoch problemy nemam. Takze hlavne ziadna panika, je to bezna vec. Majte sa.

Nemusite sa podla mna obavat, ale urcite by ste mali ist k lekarke a opytat sa jej na to. Moju maminu na to operovali. Ziadne strachy a pokial mate nejake bolesti, ktore bezne nemavate, urcite chodte k lekarovi a ulavi sa vam.