Pocatie, testy su v poriadku, nedari sa otehotniet

Ahojte, vie mi niekto poradit? S manzelom sa pokusame o babatko, nedari sa. Na vysetreni som bola, vyzera to ze je vsetko ok, aj z endokrinol. vysetrenia. Mam pocit, ze je to v mojej hlave. Tuzim po tom, na druhej strane sa bojim, ci to zvladnem. Vsetko beriem z tej horsej stranky, ako sa mam naprogramovat, aby som myslela pozitivne? Diky za rady.

Ako dlho sa pokusate? Ja som otehotnela cca. pol roka po vysadeni antikoncepcie. Neriesila som, preco to nie je hned. Proste sme sa netrafili do plodnych dni. Skus sa sustredit na pracu, konicky. Ked ste obaja v poriadku, tak babo coskoro pride. Max. skus upravit stravu.

My sme sa pokusali o pocatie takmer rok a potom to prislo necakane vtedy, ked sme nad tym vobec nerozmysjali. Treba tomu nechat volny priebeh, ved ked ste zdravi, tak ono to urcite pride. Ver tomu. Ja som bola dost zufala, kazdy mal deti, len ja nie a potom to prislo a ja som od radosti plakala. Teraz ma dva roky a mame s nou vela radosti a taktiez i starosti. Drzim moc palce a daj vediet, ako pokracujete.

Dakujem za odpovede. Pokracujeme stale bez uspechov. Uz sme zacali chodit aj do sanatoria, vysledky mame vsetky dobre, ovulacia u mna prebieha skor, uz na 9DC, brala som aj hormony a nic. Stravujem sa zdravo, uz peknych par rokov, vitaminy tiez beriem. Asi vyskusam este tu pani Dr. homeopaticku, lebo uz sme pre to urobili ozaj vsetko. Tak dakujem a ked nieco nove budem mat, napisem.

Poznám ženy, ktoré to vzdali a adoptovali si dieťa. Po niakej dobe /krátka/ otehotneli a aj donosili zdravé bábo. Hovorí sa, že žena keď sa uvolní aj po psychickej stránke - podarí sa. Nevzdávajte sa, berte to vždy s tej lepšej stránky, aby sa s tohoto krásneho aktu nestala nepríjemná stresujúca povinnosť. Pekný dník.

My sa tiež pokúšame s partnerom o bábo, ale nedarí sa už 15 mes. Mám 33 rokov a partner o 15 viac. Začali sme s užívaním Profertilu. Máte niekto s tým skúsenosť? Ďakujem

Moja znama sa pokusa otehotniet uz 7 rokov a stale nic. Ona je na zaklade vysetreni zdrava a takisto aj jej manzel, tak ako je to mozne? Hovori sa, ze niekedy si jednoducho bunky dvoch ludi “nesadnu”, nieco asi na tom bude.

Možno na to treba ísť spontánnejšie. Vieš, sexovať aj mimo ovulácie. Ja mám problémy s hormónmi. Tiež sme už chceli bábo, ale doktor povedal, že tie hormony nám to budú asi dosť sťažovať. (Mám zvýšený testosterón). No ale čo sa nestalo. Aj tak som otehotnela a zatiaľ je priebeh v poriadku. Netreba sa stresovať.