Je to jednoduchá detoxikácia: zásadité minerálne látky obnovia
acidobázickú rovnováhu. Je to tiež prírodná medicína: črevá sa
zregenerujú, zápaly zmiznú, imunitný systém sa prebudí.
Len povedzme si na rovinu, že málo kto si polievky varí. Aj keď si zbehneš niekam do reštiky, dáš si tú polievku? Doba je taká, že sa len naháňame a ani na jedlo nie je čas
to je pravda ludia sa stravuju nezdravo u nas sa snazime robit polievky aspon cez vikend ale tak deti maju v skole a v skolke polievku kazdy den a nevravim mne ked sa nechce nic vyvarat tak si obcas spravime taku hustejsiu polievku aj na veceru
milujem polievky a hlavne tie krémové sú veľmi zdravé to je pravda udržiavajú takú žalúdočnú rovnováhu a aspoň sa prinútime zjesť aj tú zeleninu, ktorej sa veľa ľudí vyhýba
Prave ja som typ cloveka ktory sa polievkam vyhyba. Su dni v roku a to su zvacsa sviatky kedy takou domacou slepacou nepohrdem ale nejak sa za nimi nezeniem a nechybaju mi
Polievky sú pre zdravé strávenie veľmi dôležité a človek by si mal polievku tak povediac naliať do žalúdka každý deň. No však vieme, že ľudia na to nemyslia a potom vznikajú problémy s trávením:unamused:
Milujem polievky. Snazim sa mat kazdy den teplu polievku. Skor ich jem na veceru. Tak som sa nejak nastavila a uz mi to dlho takto funguje aje fajn si zohriat telo polievkou. Odkedy ich jem takto pravidelne tak ani nemavam problemy s travenim to sa musim priznat.
Aké polievky najčastejšie varíte? U nás idú vývary. Najčastejšie teda hovädzí. Polievky sú veru veľmi zdravé a chutné. Koľko krát zjem na obed len polievku bez druhého.
Mala som kamarátku, ktorá jedla len polievky a vydržala tak celkom dlho. Dostala so seba aj mäso aj zeleninu, proste všetko to , čo jej telo potrebovalo.
tak zas nedaju sa jest len polievky,clovek potrebuje aj tuhu stravu no nic to nemeni na tom, ze su polievky pre nase telo a hlavne teda travenie velmi dolezite
Myslím si, že mať polievku na obed je základ. Žalúdok to potrebuje a väčšina je aj rýchla na prípravu. Veľmi rada mám krémové polievky ako brokolicovú, tekvicovú. K tekvicovej je najlepšie si opražiť semiačka a nasypať si ich na vrch. Mňam!