Dobry vecer, chcem sa opytat co take robi “pomocna sila” v kuchyni? CO je napln prace. NIkdy som to nerobila a netusim co to odnasa. Nasla som ponuku prace, kde zarobok nie je na zahodenie a mozno by som to aj vyskusala, lebo kazda koruna sa hodi. Avsak netusim co take to obnasa a ci to nie je fyzicky narocna praca. Dakujem
Napriklad supanie zemiakov a taketo veci
Pomocna si jednoducho pomaha v kuchyni. Supe zeleninu, umyva riady, kraja zemiaky a vsetko ostatne, co potrebuje hlavny kuchar dat do hrnca. Ak slubuju dobry zarobok, tak to vyskusaj a uvidis, ci sa ti to bude pacit. Ved stale mozes odist, ked ti to nebude vyhovovat.
Vsetky pomocne prace, supane zemiakov, zeleniny, krajanie, struhanie, tak aby mal vsetko kuchar nachystane proste, niekedy aj riad umyva ked je napriklad menej ludi v restauracii, konkretne by si sa musela spytat v restike kde to je
No neviem ale co pokladas za narocne, lebo podla mna v praca v kuchyni celkovo nie je uplne lahka. Lebo vies tam si v teple, cely den makas, tam sa musis obracat a podla mna sa tam dorobis ale tak, ako normalne v robote no. Mozno nebude zle ked to vyskusas, ved tam mas aj skusobnu dobu tak keby cosi tak mozes odist
už ti tu babule napísali, čo ťa bude čakať, ak zoberieš tú prácu.
ja by som tam nesla robit, kamoska takto vydrzala dva tyzdne v kuchyni, je to makacka
pravda, ja by som to asi zaradila asi aj medzi fyzicky náročné práce. jasné, že nie tak ako napríklad baník a podobne ale nie je to jednoduché a hlavne keď sú obedy, večere a tak, je to proste naháňačka
jaaj jasne, super vdaka, ste zlate
Naháňačka myslím, že je to v každom zamestnaní len v inom ponímaní
To je pravda. Ale niekde je to narocne na psychiku a toto je skor fyzicka praca
a beries teda tu pracu ci nie?
Podla mna sa este nerozhodla, lebo keby hej tak by sdala vediet
To nemusi byt pravda. Maloktory ludia daju aj spatnu vazbu. Mozno tam uz aj robi a na nas tu sa kasle. Dozvedela sa to, co potrebovala a uz nema za potrebu sem ist a odpisovat.
ale zase takto tragicky to brat netreba…
Keď som bol tínedžer, tak som pracoval v kuchyni ako pomocná sila a veru dlho som tam nevydržal. Moc ma to nebavilo robiť poskoka.
este sa rozhodujem stale
ešte stále máš na to čas?
Podľa mňa je to náročná a neocenená práca, ale tak za skúsenie nič nedáš
Ale tak niekde sa da mozno aj dobre zarobit na takej pozicii