Ahojte, v poslednej dobe na sebe pozorujem neprijemne zmeny - mám neobvyklý vaginálny výtok, bolesť či pálenie pri močení, bolesť pri pohlavnom styku, bolesť v podbrušku a dokonca aj krvácanie s rôznou intenzitou. O týchto príznakoch som si citala a dost ma soklo, ze by to mohli byt chlamydie. Pomoyte mi, co na to, ako to mam riesit. Som dost vystrasena. Nie som promiskuitna baba.
Pomôžte! Mám vaginálne chlamýdie
Ahoj. Pred pár rokmi som sa stretla s podobnými symptómami, ako si popísala. Mala som neobvyklý výtok, bolesť pri močení a pohlavnom styku, dokonca aj bolesť v podbrušku. Bol to veľmi nepríjemný čas v mojom živote a dosť ma obmedzoval v rôznych veciach. Preto som si o tom skúsila nájsť niečo na nete. Po chvíľke hľadania som objavila dosť dobrý článok https://www.ejoy.sk/chlamydie/, ktorý sa s mojím problémom stotožňoval najviac a bolo tam aj dosť ďalších zaujímavých informácií. Rozhodla som sa ísť ku gynekológovi, aby som si tento stav buď potvrdila alebo ho úplne vylúčila. Lekárka mi odporučila sériu testov na pohlavné choroby, medzi nimi aj na chlamýdie, ktoré sa potvrdili. Bola som prekvapená, pretože som sa tiež necítila ako “promiskuitná baba” ale bolo mi jasné, že to môže postihnúť kohokoľvek. Počas liečby som sa snažila zamerať na svoje zdravie a zlepšiť svoj životný štýl. Najdôležitejšie je však ísť k odborníkovi čo najskôr. Gynekológ bude mať potrebné znalosti a skúsenosti na posúdenie tvojej situácie a odporučí ti vhodnú liečbu. Preto nečakaj a ak si napríklad niečo v tom článku nájdeš aj u seba, utekaj za lekárom, nie je času nazvyš a čím neskôr to bude, tým horšie a tým dlhšie sa z toho budeš dostávať. Držím palce MikraMakra, aby si to zvládla