Ahoj vsetci, ak vsetko pojde dobre, za cca. 2 mesiace ma caka porod. Uz som sa na viacerych miestach na nete docitala o akomsi porodnom plane. Viete mi prosim niekto poradit, co taky porodny plan ma obsahovat a naco sluzi a ci sa nim v konecnom dosledku ak je vsetko bez komplikacii aj niekto musi riadit? Dakujem za vsetky nazory.
Ahoj, takze pytas sa na por. plan? Je to zhrnute na A4 pacientky klientky a su to vlastne jej poziadavky, co by chcela mat a robit pocas prvej doby porodnej, napriklad, chces pit pocas porodu, chces mat tam manzela, neprajes si mat studentky pocas porodu … ja mam tiez otazocku, poznam jednu pani, kt. je porodna asistentka, pracuje na por. sale a ma dostatok skusenosti, dokonca si dohaduje s mamickami sedenia doma a pripravuje ich na porod, chce na hodinu 3 eura. Sla by si do toho? Lebo ja by som prijala taku pomoc.
Ahoj a odkial si? Pripadne ta pani? U mna to vyzera teraz tak vseliako. Som v cca. 34 tt., ale asi porod bude skor objavili sa mi bielkoviny v moci, prietoky na UVZ sa blizia k hranicnej hodnote aj ked monitor 30 minutovy bol podla lekara v poriadku. Som dost vystresovana. A pri tom vsetkom teda asi porod nech si naplanujem ako budem chciet, aj tak z toho asi nakoniec nic nebude. Mam dost velke obavy, bojim sa aby babatko bolo ok keby vydrzalo este tak dva az tri tyzdne, bolo by to idealne, lebo vtedy by uz nehrozii ziadne rizika z nedonosenosti, ale takto …