Praca z domu / homeoffice

Tak stále si môžete zavolať alebo vybehnúť na kávu potom po práci :smiley:

u nas v praci je home office zakazany. predsa by som ho rada niekedy mala, ked citim, ze napriklad na mna nieco lezie. nemusela by som sediet v kancli a nakazit ostatnych. viem, ze by som mala byt doma, ale niektoru robotu jednoducho musim urobit len ja, nik iny ju za mna nespravi. dala by sa vsak urobit aj z domu. takze vam ostatnym len ticho zavidim :grinning:

Ja osobne som si na homeoffice celkom zvykol :slightly_smiling_face: Kedysi som to bral ako núdzové riešenie, ale teraz už viem, že takto chcem fungovať viac aj do budúcna. Najviac mi pomohlo, že som si doma spravil poriadne pohodlie – kúpil som si kvalitnú sedačku a odvtedy sa mi robí úplne inak. Človek vydrží pracovať aj dlhšie bez toho, aby ho bolela chrbtica :sweat_smile: Ako to máte vy, upravili ste si doma pracovný kútik?

Mne zial firma home office vobec nepovoluje, dokonca ani vtedy, ked by to bolo pre nich vyhodnejsie. Pretoze ked ochoriem, tak robotu nema kto za mna spravit. Takze musia cakat, kym sa vratim.

to je inak smutné ak sa to da v zmysle, že to pracovna pozicia umožňuje… :confused: smutne že doba covidu nezmenila všetkých v tomto smere, že väčšina prešla na hybrid ale aj tak su takí čo proste HO ani nahodou

ja som strasne rad, ze spolocnost, pre ktoru pracujem, je zahranicna firma. ukazuje sa to vo viacerych oblastiach, hlavne ten homeoffice bol uplne normalna vec davno pred covidom. obzvlast ak ma clovek male deti, vie to vyuzit, ak su chore. minule sme so zenou obaja ostali doma, kedze obe nase deti chytila nejaka viroza.

podla mna je to velky prinos, ak firma ponuka moznost pre zamestnancov, ze mozu mat homeoffine a hlavne to velmi pomoze matkam, ktore maju male deti

Nam sa konecne podarilo presvedcit sefa, aby sme mohli vyuzivat home office. Cez covid, ked mu to vyhovovalo, tak sme mohli robit z domu. No potom to uz neakceptoval. Tak sme sa rozhodli ho nalomit a podarilo sa. Ide skor o vynimocny home office, napriklad kvoli detom.

uz si inu pracu ako home office neviem predstavit. toto je nieco, co mi vyhovuje po vsetkych strankach. aj ked stretavanie s kolegovcami by sme mohli mat na castejsej baze ako len raz za pol roka.

a niekedy je to praveze mozno aj vyhoda. ked nemas dobry kolektiv, tak ti to moze dokonca aj vyhovovat :wink: