Prechod k inému dodavateľovi

Ahoj, prechádzali ste niekto v nedávnej dobe k inému dodavateľovi? Potrebovali by sme poradiť, je u nás už fakt treba zmeny a nie som moc v týchto veciach zbehlá… Máme zaťal len ponuku od slovakia energy a to sa mi zdá dobré, ale nechcem podlehnúť jedinej ponuke…

Ahoj, pozri najlepšie je podľa mňa prehnať dodávateľa, ktorý sa vám páči nejakou nezávislou kalkulačkou na webe a podľa toho sa rozhodovať.

Tak si pozisťuj ponuku aj od iných. Od nás čo vlastne potrebuješ? Nejako som tomu nepochopila.

myslím,že zmena sa vypláca predovšetkým v domoch, kde tá spotreba už je o niečom. V nejakých bytoch to podľa mňa može urobit let pár eur.

pozri, slovakia energy je v pohode… klasický dodávateľ, bez problémov dohovorenie sa…

Poplatky za energie sa platia cšade, no a teda nemožem súhlasiť Melissa, máme 3+1 a nám tmena dodávateľa moc pomohla. Každopádne je asi na každom pre čo sa rozhodne, my svojho kroku ku SE neľutujem.

Melissa, tiež si myslím, že zľava môže prísť aj keď nemá človek haciendu…
Ján a ako dlho odoberáte? Čo přestup?

my odoberáme od Slovakia e. cca 5 rokov… Prechod bol v pohode, nechávali sme celú administratívu na slovakia energy… a dopadlo to dobre…

Ján vďaka za info… Zaťal nám ponúkli dobré ceny, ale dávam tomu eště čas.

Za sebe zmenu dodávateľa doporučujem, asi by som kontaktovala aj viac dodávateľov, kľudne aj pozisťovať čo všetko kde ponúkajú a potom sa rozhodnúť…Je ale všetko dosť individuálne, protože každý máme inú spotrebu…Slovakia energy nie ta najhoršia, a aj nám to vychádzalo u nich dosť slušne…

U nás všetku administratívnu čásť vyriešila slovakia energy ku kterej sme prechádzali. Osobne s nimi nemám žiadny problém.

Elektrinu máme u slovakia energy a sme spokojní.

za mňa spokojnosť, so slovakia energy mam zmluvu niekoľko rokov… zatiaľ žiadne nežiadané situácie… Pohoda…

1 Like

Prepis by som asi vzdy nechala na dodávateľoch, neviem ako by som toto větško riešila, takže za seba asi tak…:slight_smile: A o slovakia energy som zatiaľ uvažovala tiež pre zmenu, páči sa mi ako nám to u nich vychádza…:slight_smile:

Za odbery u Slovakia energy platíme vlastně dosť podobne čo inde. Pre mňa je ale moc fajn, že s nimi nemusíme nič riešiť po telefone ale všetko sa dá vyriešiť cez web. Inak je to celkom klasický dodávateľ.

U nás sa na energiách zmena dodávateľa prejavila až po cca roku, logicky na vyúčtovaní, ale slovakia energy prijemne prekvapila…

Za mňa lepšie než čo bolo inde, ale stále musím mesačne platiť, takže až platiť nebudem, to bude eště len pecka.

Máme tu energie dlho a som za to ráda, nemeli by sme, dokiaľ sa nezmení niečo na tom aká je celková situácia u nás.

ku slovakia energy sme prišli minulý rok, obstarával to manžel, takže moc neviem ako s prechodom atp, ale na platenie sa to odrazilo pozitívne.

Fakt? Je to teda citeľný rozdiel?