sak, ale je jasne, ze je to o peniazoch, ved za to co si dokazu pytat to je az nonsens!
Lenže to záleží aj od toho aké vlasy dávajú, akú kvalitu
ked niekde kopu penazi pytaju uz aj za smiesnu kvalitu!
Len keby sme vedeli my nejako na pohľad ju určiť, že áno
toto je ten kamen urazu to je pravdou
Už tu bolo spomínané, ale ja sa pridávam k spokojným majiteľkám clip in vlasov. Ani zďaleka to neničí vlasy, ako nqšívanie vlasov. Stačí sa ich len naučiť zapínať, a potom to už ide ľahko. Ja som si ich objednala tu - 3× zľavový kód Invlasy najlepšie zľavy pre jún 2024 — Kodino Navyše sa nemusíš ani báť, že si vyberieš nesprávny odtieň, pretože nemajú problém s vymenou.
Sama doma by som sa bála takéto veci robiť. Asi by to nedopadlo najlepšie, keby som si sama pripínala umelé vlasy
niektorá skúsenosť s clipinhair náhodou??
Zienky vy sa fakt musite doma uz nudit
Tiež teraz googlim nad tým čo a ako sa má robiť pri predlžovaní vlasov a oni sa mi tiež pozdávajú… Nad akou metódou inak uvažuješ?..
chcela by som klipy… a ty??
Neviem, ale niekde som čítala, že klipy sa najľahšie pripínajú len aj čo som pozerala farby tak netuším či ísť na svetlú Clip in maxi set 43cm pravé ľudské vlasy - REMY 140g - STREDNE HNEDÁ - Clipinhair.sk alebo tmavú Clip in maxi set 43cm pravé ľudské vlasy - REMY 140g - TMAVO HNEDÁ - Clipinhair.sk ako si chceš ty farbu vybrať?..
no co viem tak oni by mali byt aj farbitelne… tak rozmyslam ze si zoberiem taku co sa najviac podoba na moje len je svetlejsia (aby na nich vobec farba chytila) a tak si prisposobim svojim alebo si proste nafarbim na tu istu farbu aj svoje :))
Neni to skoda farbit taketo vlasy?
ak sa o nich potom aj postaras tak mne to tak nepride, lepsie nez ich nenosit lebo vidiet rozdiel :))
A treba aj niečo špeciálne na ich starostlivosť?
Ja by som sa balá taketo veci robiť sama doma na niektorých veciah je lepšie nešetriť a dať si to spraviť poriadne