Predstavujeme Esthetic, s.r.o., Súkromnú kliniku korektívnej dermatológie, laserovej medicíny a plastickej chirurgie

Súkromná klinika plastickej chirurgie, estetickej medicíny a laserovej medicíny Esthetic sa nachádza v tichom prostredí v centre Bratislavy v historických priestoroch prvej kliniky plastickej chirurgie na Slovensku.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://www.zzz.sk/clanok/1893-predstavujeme-esthetic-sro-sukromnu-kliniku-korektivnej-dermatologie-laserovej-mediciny-a-plastickej-chirurgie

Dobry den
Chcel by som sa informovat ohladom odstavajucich usnic. Trosku mi odstavaju usnice teda vlastne vrchna cas ucha.Chcel by som sa spytat ako sa postupuje v takomto pripade? Nepredavaju sa iba dake orignial naplasti na usi? Popripade aka je cena takejto operaci dakujem za odpoved.

Mám trosku odstávajúce usi.Chcela by som sa Vás opítat,kolko stojí u Vás takáto plastická operácia.Dakujem.

dobri mam problem s ochpenim po tvare .prosim vas kolko bi to stalo .

Dobry den! Chcela by som sa informovat ohladom operacie viecok. Od narodenia mam ptozu a rada by som vedela od kolkych rokov je mozne zakrok vykonat a v akej cene sa priblizne pohybuje. Vopred dakujem!