Preprava opatrovateliek Rakúsko

Ponukam vam prepravu. Utorok 31. 05. 2011 smer Graz, Klagenfurt, Villach a spat na vychodne Slovensko. Striedanie v Rakusku vo vecernych hodinach. Jazdime dvaja soferi, pre vasu bezpecnost. Vy viete kam, my vieme ako! 0918 563 441

Dnes v noci cestujem z Rožňavy smerom na Graz a späť, mám ešte voľné miesto v aute. V prípade záujmu ma kontaktujte na číslo 0915918315.

Dobrý deň!
Ponúkam Vám osobnú prepravu z celého východného Slovenska smerom na Wien, ST. Polten, Linz s odchodom 31. 06. 2011 (utorok) a 03. 06. 2011 (piatok). Potvrdenie pre rakúske rodiny samozrejmosťou. Jazdime osobnými kombi autami vyšších stredných tried s profesionálnymi vodičmi. 1 vozidlo max. 3 osoby a bez prestupov. Volajte a rezervujte miesto ihneď na 0944307100 alebo na www.osobnapreprava.wbl.sk

Ponukam vam prepravu. Utorok 31. 05. 2011 smer Graz, Klagenfurt, Villach a spat na vychodne Slovensko. Striedanie v Rakusku vo vecernych hodinach. Jazdime dvaja soferi, pre vasu bezpecnost. Vy viete kam, my vieme ako! 0918 563 441

Dobrý deň. Pre všetkých, ktorí potrebujete odvoz na deň 31. 5. (utorok) večer z SK do AT (Wien+okolie, St. Polten, Sollenau) a 1. 6. (streda) ráno späť z AT na SK. Jazdím vždy z utorka na stredu, bez prestupov, zbytočných zdržaní, s dokladom na požiadanie, v pohodlnom aute s DVD a občerstvením. Môžete sa informovať a rezervovať si miesto na tel. č. :0903 / 456994, alebo e-mail:pacho13@azet.sk.Ďalšia preprava je7. 6. do AT a 8. 6. späť na SK. Mám ešte voľné miesta. Šetrím Váš čas, aj peniaze. Pekný deň prajem

V stredu ráno mením op. na trase RS-Wien-Graz a späť. Rezervácia na 0915950697

Preprava opatrovateliek Rakúsko Slovensko Mob: 0948057590

Dobrý deň. Ponúkam pravidelnú prepravu v utorok a nedeľu z Východneho Slovenska SO, MI, HE, do Rakúska. Mam ešte voľne miesta na nedeľu po dohode aj utorok. Nedeľa Wien a okolie 80km, (Stockerau, Krems, Hollabrun, Retz, Poysdorf, Hoheau, atď… utorok Wien a smer Graz. Najviac 4-5 osoby v aute po jednej trase pre rýchlu výmenu a vašu spokojnosť. Doklad na požiadanie. Stačí poslať SMS alebo E-mail ja sa ozvem.

Dobrý deň. Pre všetkých, ktorí potrebujete odvoz na deň 7. 6. (utorok) večer z SK do AT (Wien+okolie, St. Polten, Sollenau) a 8. 6. (streda) ráno späť z AT na SK. Jazdím vždy z utorka na stredu, bez prestupov, zbytočných zdržaní, s dokladom na požiadanie, v pohodlnom aute s DVD a občerstvením. Môžete sa informovať a rezervovať si miesto na tel. č. :0903 / 456994, alebo e-mail:pacho13@azet.sk.Ďalšia preprava je14. 6. (utorok) do AT a 15. 6. (streda) späť na SK. Mám ešte voľné miesta. Šetrím Váš čas, aj peniaze. Pekný deň prajem

Dobry den vsetkym prepravcom, ak by ste vedeli o nejakych opatrovatelkach, ktore potrebuju byt v sobotu dna 4. 6. v Rakusku dajte mi vediet mam este nejake volne miesta na smer Sankt Polten a okolie idem cez Nitru, Topolcany, Piestany, Trnavu a Bratislavu. Dakujem. Kontakt 0908309002

Dobry den! Ponukam prepravu opatrovateliek dna 4. 6. idem smer Sankt Polten. Zo Slovenska idem cez Nitru, Topolcany, Piestany, Trnavu a Bratislavu. Som spolahlivy a jazdim bezpecne. kontakt:0908309002

V pondelok 06. 06. 2011 idem do Viedne a okolia z RS cez LC, VK, ZV, BB, ZH, ZM, NR, TT, BA. Este mam 3 volne miesta tam a 2 naspat v rannych hodinach z Viedne. Auto je komfortne a luxusne vela miesta aj na batozinu, cesta je priama bez zbytocnych zastavok. t. c. 0908539598

Ponukam vam prepravu. Utorok 14. 06. 2011 Rakusko a spat na vychodne Slovensko. Striedanie v Rakusku vo vecernych hodinach. Jazdime dvaja soferi, pre vasu bezpecnost. Vy viete kam, my vieme ako! 0918 563 441

Dobry den prajem, nasiel som vas inzera, ze ponukate prepravu z Rakuska. Ja som momentalne v Rakusku na adrese Rust Im Tullnerfeld Österreich a toho 15.6.2011 by som potreboval ist na Slovesnko do Bratislavy, ale najradsej by som vystupil az v Ziline, to uz necham na vas, ci mate akurat cestu cez Zilinu. A kolko by to stalo, za odpoved vopred dakujem, s pozdravom Vojtechovsky.

V stredu ráno mením op. z BB kraja smer Wien, Sankt Polten, Krems a okolie. Voľné miesta tam aj späť. Rezervácia: 00421 907 877465

Dňa 18.6. ponúkam odvoz večer z Wels, Linz smer Hurbanovo, jazdím na novom klimatizovanom 9-miestnom Fiat Ducato, doklad za prepravu samozrejmosťou, t. č. +421 918 165 035, alebo surda90@centrum.sk

Dobrý deň. Pre všetkých, ktorí potrebujete odvoz na deň 7. 6. (utorok) večer z SK do AT (Wien+okolie, St. Polten, Sollenau) a 8. 6. (streda) ráno späť z AT na SK. Jazdím vždy z utorka na stredu, bez prestupov, zbytočných zdržaní, s dokladom na požiadanie, v pohodlnom aute s DVD a občerstvením. Môžete sa informovať a rezervovať si miesto na tel. č. :0903 / 456994, alebo e-mail:pacho13@azet.sk.Ďalšia preprava je14. 6. (utorok) do AT a 15. 6. (streda) späť na SK. Mám ešte voľné miesta. Šetrím Váš čas, aj peniaze. Pekný deň prajem

Dobrý deň. Ponúkame prepravu na 07. 06. 2011 v utorok zo smeru východné Slovensko do Grazu a okolia. Odchod z východného Slovenska v do obedňajších hodinách, striedame večer. Kontakt: 0903 467 269, 0918 140 730, www.expres12.sk,

Zdravím všetkých, v utorok 7. 6. 2011 idem Kokava n. Rimavicou, Klenovec, Polomka, Bratislava striedanie v stredu ráno Salzburg, Innsbruck a späť. Mám ešte dve miesta. Hlásiť sa môžete na 0907 132 912 alebo ludolabuda@zoznam.sk

Ponukam vam prepravu. Utorok 14. 06. 2011 Rakusko a spat na vychodne Slovensko. Striedanie v Rakusku vo vecernych hodinach. Jazdime dvaja soferi, pre vasu bezpecnost. Vy viete kam, my vieme ako! 0918 563 441