Prevratná kniha o zdraví

Neveriacky a uznanlivo nad ním krútia hlavou aj odborníci. Napríklad newyorský certifikovaný onkológ, hematológ, odborník na výživu a boj so starnutím Dr. Richard Sollazzo: „Neoceniteľná rada Anthonyho Williama ohľadom prevencie a boja proti chorobám je roky popredu v porovnaní s tým, čo je dnes známe. Táto kniha je prevratná a zlepší kvalitu života nespočetného množstva životov. Každý by si ju mal určite prečítať.“


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://www.zzz.sk/clanok/14187-prevratna-kniha-o-zdravi

az taka prevratna je?? Citali ste ju niekto??

To bude také niečo ako bukovský nie?

a to teda by som nemala zaujem citat…

to by bolo zvastov, co??? :smiley:

keby len zvastov…ale tak kazdy podla svojho uvazenia…

Nemyslím, že nejaká kniha by spravila až toľko zázrakov.

Velmi ma tesi, ze sa Anthony dostal aj na Slovensko, velka vdaka autorovi clanku. Skoda, ze ohlasy su tak negativne… otvorenost novemu, revolucionarnemu mysleniu, celkovej zmeny pohladu sa este do Slovenska nepredrali… je to uzasna kniha a MOZE ZMENIT ZIVOT A ZDRAVIE, vlastna skusenost. Otvorte oci a vyjdite z konfortnej zony! Doporucenie.

Ja si myslím, že na to ako byť zdravý nám nepomôže kniha, ale jednoduché veci ako je spánok, zdravá strava, pohyb, psychická pohoda a prísun vody :slight_smile:

No veď ale za tieto veci, ktoré normálny ľudia vedia, niekto zarába veľké tisíce, tak prečo to nepropagovať???

To jasné, to máš pravdu, ale každý si to musí kúpiť a fungovať to nemusí, to všetko sú len návyky.

Ale keď sú tam zdravé veci, tak jednoducho chudnúť musí, no nie? Jedine, že by to porušoval a po večeroch jedol nezdravé veci. V tom prípade to nikdy nebude fungovať!