Pri grilovaní treba odstrániť prebytočný tuk, môže byť nebezpečný

Grilovanie sa teší v posledných rokoch stále väčšej obľube, no nezanedbateľným faktom ostáva, že so sebou prináša aj určité riziká. Ide o výskyt polycyklických aromatických uhľovodíkov (PAU) a heterocyklických amínov



Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://www.zzz.sk/clanok/6723-pri-grilovani-treba-odstranit-prebytocny-tuk-moze-byt-nebezpecny

zaleži na tom čo grilujete. My si vždy dáme nejaku rybu, zeleninu a kuracie maso. Mame plynový gril z dellinger kotlovy-gril-compact-chef-p-480-g-s-vozikem (dellinger.cz) a jedlo je vždy dostatočne ugrilovane a nevydymime susedov. Takže u nás doma je velká spokojnost

  • ahoj hobelina - akoze myslis, ze na dreve je to horsie?