Problém s uzlinami

Obraciam sa na Vas s problemom, ktory mi casto pretrvava cca. 2 roky / bolest uzlin /. Kazdy 2 mesiac chodim svojmu obvodnemu lekarovi s tymto problemom, ktory mi predpisal nasledovne lieky / Ospen, Sumamed, Unasyn vacsinou antibiotika / , tieto lieky docasne mi pomozu, ale opatovne sa mi to po 2 mesiacoch vrati. Vseobecny lekar ma poslal aj na vysetrenia alergiologovi, neurologicke. U alergiologicky mi nezistili ziadnu alergiu a u neurologicky negativne vysledky. Preto Vas prosim o radu na ine vysetrenie nejakemu doktorovi, lebo sama neviem, co mam uz robit. Miesto bolesti uzlin je na lavej strane od ucha po krk a pri nahmatani citim hrcku a pri boleni hrdla mi to prechadza aj na druhu stranu. Bola som aj na usnom a vsetko je v poriadku. Lekar mi povedal, ze ked mi prejde bolest hrdla, tak sa mi uzliny stratia, viackrat som to tak mala a potom sa to po 2 mesiacoch zopakovalo. Vzdy ma najskor boli hrdlo a potom aj uzliny s tym. Uzivala som aj lieky na imunitu Ribomunyl a zodac aj tak som o znovu dostala. Kozne testy od alegologa nic neukazali obvodny lekar mi povie, ze to mam streptokok zo vzduchu, absolvovala aj vytery nosa aj hrdla vsetko s negativnym vysledkom, t. z nic mi nezistili. Prosim Vas o radu, ze este co by sa dalo absolvovat ake vysetrenia, lebo uz ozaj neviem co mam robit. Alebo z Vasej praxe neviete mi poradit, co by som si mohla dat ked budem mat problemy s uzlinami aby som nemusela brat antibiotika? Momentalne som chora a mam antibiotika ospen 1500 a boli ma z toho zaludok a bez antibiotik by sa to nedalo vyliecit mam aj problem z hrdlom a v lekarni na cmulanie tabletky mi nezaberaju. Dakujem