Problémový sex

Ahojte. Mám problém. Mám jedného partnera už dlhé roky. Pri milovaní mám však bolesti skoro pri každej polohe. Partner je milý, nežný a chápavý ale bolesti sú. Viem, že chyba je vo mne. Orgazmus som pri styku ešte nemala. Dokážem sa spraviť len dráždením klitorisu. Rozprávala som sa s gynekológom, ale nič mi nepovedal ani neporadil. Proste nevie čím to je. Priateľa mám rada a uvažujeme aj o svadbe. Len sa bojím či budem trpieť celý život. Možno raz po pôrode bolesti pobudnú. Ak máte podobný problém poraďte. ďakujem.

Je velmi dolezite, ze mas chapaveho partnera. Mozete to spolu riesit a urcite sa vam to podari. Podla mna by ti mohlo pomoct, keby si si kupila nejaku sexualnu pomocku - taky mensi vibrator a s tym by si skusala co ti vyhovuje a co nie. Podla mna prides na to len skusanim a nesmies sa vzdavat. Este by som skusila ineho gynekologa, pripadne mozno by to mohlo byt aj psychickeho razu - mozno by si mohla skusit psychologa. Najdi si na nete odbornika, urcite sa ludia tymto zaoberaju, vela ludi ma problemy tohto razu podla mna. Drzim ti velmi palce.

Ahoj Kaji, čo sa týka tvojich bolestí, ja som na tom bola podobne. Gynekológ mi diagnostikoval endometriózu. T.j. zrasty “tam vo vnútri”, pričom akýkoľvek tlak počas milovania spôsobuje bolesť. Momentálne beriem už niekoľký mesiac antibaby tabletky, treba to brať pol roka bez pauzy, aby sa ti nespúšťali krámy a je to lepšie. V každom prípade u teba to môže byť spôsobené niečím odlišným. Určite preto odporúčam návštevu gynekológa a to čo najskôr. Držím palec, papa.