Dobrý den, dúfam že budete iný ako ostatní ministri, a mohli by ste aj nám zdravotným sestrám zvýšiť plat! Prosím, a ešte nemožete si nájsť novu hovorkyňu? Tato Horváthova je otras ako kameň.
Chcem upozorniť autora článku na omyl - titul MPH znamená master of public health - odborník pre riadenie verejného zdravotníctva. Takýto titul NIE JE možné získať v odbore úrazová chirurgia. Štúdium prebieha na SZU - na fakulte verejného zdravotníctva, v externej forme a zúčastňujú sa ho aj absolventi iných vysokých škôl ako sú lekárske fakulty.
Musí byť čarodejník, t.j. musia s ním byť spokojní občania, zdrav. pracovníci aj premiér. To znamená zobrať štátu viac peňazí tak, aby to aj Fica potešilo a to bude veľké umenie.
ja si myslím že sa nič nezmení. aj tak to zdravotníctvo ide dolu vodou zachviľu tu nebude nič. jeden pandrlák to nezachráni. pokiaľ nezačne sa niečo robiť s tým personálom a z doktormi (hmhm či ich aj môžem nazývať doktormi)Zachviľu sa budeme báť isť aj na nejakí zákrok alebo na operáciu… či sa ešte aj vrátime domov zdraví!!! ROZMIŠLAJTE O TOM TO NENÍ SRANDA!!!
Dobry deň, pred štyrmi rokmi som utrpel mozgovú príhodu následkom čoho som ochrnul na ľavu stranu tela, každý mesiac pravidelne prispievam na základe lekárom predpisaných liekov najmenej 20eurami neviem kam tie eura idú, ale ešte nikto o mne nepovedal, že touto platbou za lieky sa zo mňa stal bojovník proti kríze po prepustení z nemocnice som stratil na význame a prakticky je zo mňa čakateľ na smrť nikoho nezaujímam - lekárov už obec nie naopak k sa u niektorého odborného lekára objavím veľmi rýchlo sa ma zbaví buď rozšírením a zvýšením počtu liekov na užívanie atď., poradí mi niekto čo mám robiť?