Ahojte, chcela by som sa spýtať, kto pozná nejaký dobrý prípravok resp. liek alebo aj nejaké bylinky na zhustenie vlasov a zastavenie ich vypadávania? Prosím poraďte.
Ahoj, mne pomohla obyčajná lopúchová voda, kúpiš bežne v drogérii, cca. 30-40 Sk, treba to vmasírovať 2x denne do pokožky. Vlasy potom menej padajú.
Ahojte, chcela by som sa opytat na nejaky pripravok na zhustenie vlasov. Mam 24 r. a od malicka mam riedke vlasy. Da sa to nejako fixnut?
Mas dost zeleza? Daj si urobit krvny obraz, mne tak padali a ked mi urobili krvny obraz, tak som mala velmi nizke hodnoty zeleza, teraz ako uzivam lieky, tak mam pokoj s vypadavanim vlasov.
Ahojte, som zuzka, chcela by som tiez reagovat na temu riedke vlasy, kazdy den zaspavam s tuzbou a snom mat huste vlasy, ked vidim reklamy na sampony a tie krasne vlasy je mi do placu, ale ak idem do prace, robim si asi 20 minut vlasy, mam pricesky asi vsetkeho druhu perfektne si to pozapinam a hlavu mam jak terminator, mala som aj pridane vlasy, ale este viac mi to znicilo tych 5 chlpov, co mam, pouzila som vsetko, co existuje na vlasy, minula som neskutocne peniaze na zinok a zelezo, pricesky nosim 14 rokov a jedno viem urcite, ze ak je to dedicne, asi nepomoze nic, len sa s tym musime zmierit, ked idem po meste, obdivujem vlasy a zaroven mam aj nervy, ked vidim huste krasne, ale neupravene vlasy vzdy ich mam krasne upravene, prestala som si aj farbit, nikdy som nemala trvalu ani natacky na hlave, staram sa o ne, masaze, zabaly, masky, drahe sampony ci pripravky, ale stale nic dufam, ze technologia ide dopredu mam 34 rokov a mozno, ze nieco pre nas vymyslia po nicom netuzim ako po hrive, ale pravda je, ze nemozme mat vsetko, ale niektori maju maju stastie a mozu sa z toho tesit a uzivat si zivot ja sa nemozem len tak ponorit na kupku, ale pri mori, lebo by to bolo strasne, copik mam asi ako malicek, ale taky stihlejsi, nedavajte na huste a kucerave vlasy budte radi, ze ich mate, ak by ste niekto vedeli o pripravku, ktory aspon trosku pomoze, ozvite sa, deakujem vam a podobnym babam drzim palce, s pozdravom zuzana.
Ahoj, mna tiez od malicka trapia jemne vlasy, a mam pocit, ze cim som starsia, tym su viac jemnejsie, pouzivam sampon od Loreal Profesional (kupis ho v kadernictvach) a este tuzidlo na objem, celkom to pomahala, pa.
Ahojte, mám 14 rokov a mám jeden problém. Asi od začiatku septembra mi začali dosť vypadávať vlasy. Hlavne po a pri umývaní. Stravujem sa rovnako ani som nezačala držať nejakú diétu. Dokonca som si kúpila aj nejakú vodičku v lekárni a nič nezaberá. Som z toho dosť vystresovaná, zdá sa mi že mám aj o tretinu menej vlasov a to mi vždy všetci závideli moje husté vlasy. Obávam sa, že ich budem mať stále menej a menej. Nikdy mi vlasy nevypadávali, maximálne tak pár vlasov. Prosím poraďte mi. Ďakujem
Väčšina sa len pýta, čo robiť, aby vlasy nepadali, aký prípravok, vodičku a pod. Nezaujíma vás z čoho alebo prečo vám vlasy padajú? Myslím, že to je prvoradé zistiť ak chcete postúpiť dáku liečbu. Mňa by ozaj zaujímalo, prečo vlasy padajú, okrem starej rady, že koľko vlasov má denne vypadať. Aké môžu byť príčiny padania vlasov? Vie niekto poradiť? np. nedostatok vitamínov (krvný obraz a pod) Čo všetko môže zapríčiniť rednutie vlasov. Počula som, že zhoršujúci zrak, blomby v zuboch, čo viete ešte o tom?
Zinok a podobné výživové doplnky na vlasy nepomôžu, príčina vypadávania je vždy veľmi zložitý proces a nejaké vitamíny nezmenia to, čo sa v tele za roky vybudovalo. Začnite uvažovať o zdravej strave a pravdou je, že ak nemáte absolvované preventívne prehliadky, toto môže byť jeden z dôvodov, prečo by ste tak mali spraviť. Či je to železo, štítna žľaza, hormonálne poruchy, nervozita, dedičné, to zistíte, keď budete trocha pátrať v odbornej literatúre, určite to nie je možné jednoznačne zodpovedať tu a zabudnite, že na Slovensku Vám nejaký lekár k tomuto niečo povie, deduškovia majú svoje limity, kredity, a podobné… a sú vypatlaní česť výnimkám, kedy prídem k lekárovi, tak viem o téme viac ako on, momentálne sa radšej liečim sama, lebo moja všeobecná by mi antibiotikami zničila pečeň, dúfam, že sa nič vážne nestate a kožiarov som skúšala pár rokov dozadu na bradavicu a potom s ekzémom, zasa raz predpísali zlé lieky a nakoniec som sa radou dobrého kamaráta dala na zdravú stravu a mám pokoj s lekármi. A žiadnu špeciálnu, od žiadnej firmy, normálne z potravín, nech je polovica vášho jedla na váhu zelenina a mäso jesť raz do týždňa a máte pokoj, vyhýbať sladidlám, cukrom, udeninám a všetko s mierou, nie je to veľká veda.
Jediné účinné tri: Minoxidil (Rogaine) , Finasterid, Nanogen (VEGF)
všetko ostatné je reklama…
Aj mne pomáha lopúchová voda, ktorá sa dá kúpiť v drogériách Teta, beriem chemoterapiu, svrbí ma hlava, ale vlasy mi zatiaľ nepadajú, verím, že je to vďaka tejto vodičke.
Mne pomohli vitamíny donnahair, žihľavové zábaly a menej časté umývanie vlasov. Je to ale dlhý proces, tak polroka užívať vitamíny, robiť si zábaly, prípr. masky a až potom je vidieť rozdiel. Nejde všetko zo dňa na deň.
Veru tá donnahair pomohla aj mne, ale nespoliehala som sa len na ňu, žihľavový šampón ale bio z netu, nie ten klasický lebo ten obsahuje chémiu, nejakú látku ktorá vysušuje vlasy, už neviem ako sa volá, a špeciálne oleje na premasírovanie a vmasírovanie na rast vlasov a podobne
Mavala som tiez velmi riedke vlasy skusila som vsetky mozne kury od cinskych po alternativnu medicinu… a nakoniec mi znama kadernicka odporucila alterna caviar clinical weekly intensive treatment ampulky, s kombinaciou kerastase masque densité maska a asi jediny eshop na slovensku kde sa to dalo kupit http://www.mysalon.sk/hustota/, mozno trosku zaplatite ale do svojho zdravia sa urcite oplati investovat, nehovorim ze mam teraz vlasy ako 15rocna ale urcite za 4 mesiace vidim velke zmeny
Zuzka, aj ja som mala podobny problem - prirodzene huste vlasy a pocas 1, 5 roka zacali vypadavat hlavne pri umyvani ale aj cesani. Nikto nic nevedel, ani zelezo, ani stitna zlaza neboli na pricine. Pichali mi panthenol, velmi nepomohol. Nahodou som zistila, ze
pricinou je umele neonove svetlo, ktore je dnes v skolach, uradoch. Akonahle som sa ocitla na materskej dovolenke, prestali vlasy padat a znovu masivne zacali, ked som nastupila do kancelarie.
Z vlastnej skúsenosti môžem poradiť výrobky Toppik (ja objednávam len z toppik. sk). Majú skvelý šampón a kondicionér na podporu rastu vlasov. Ja príležitostne používam aj zahusťovač vlasov, keď proste chcem vyzerať ešte lepšie
Ja som mávala vždy riedke a vypadávajúce vlasy, preto tak dvakrát do roka užívam donnuhair, ktorá mi vždy zhustne vlasy a menej mi vypadávajú… každému zaberá niečo iné ale môj spôsob je donna
Cerstva levandula zo zahrady plus lieh z lekarne. levandulu natlacenu vo flastcke na husto zaliat liehom a 6 tyzdnou nechat odpocinut. potom vtierat do vlasou po kvapkach kazdy den. je to na rast vlasov proti plesivosti
ja som skusala vsetko mozne a nic nepomahala tak som to vzdala a kupila som si clipy a vlasy, to je podla mna po nejakej plastike lepsie riesenie, ved sa skus pozriet www.clip-vlasy.sk ale kazdy preferuje nieco ine
Tiez si myslim ze ked nic uz nepomaha tak treba zvolit nejaky dobry uces pre riedke vlasy, tu ich je zopar https://vypadavanievlasov.net/ a pomoct si aj zahustovacom, u mna to je urcite http://www.volluma.sk a tie clip vlasy mozu byt tiez riesenie