Robim nový casopis

Dobrý deň , robím nový casopis. Som v tomto smere nováčikom. Rada by som sa spýtala na tu tvorivú časť…odkiaľ čerpať inšpirácie na témy , ako vytvárať rubriky ako spraviť obsah atd. A na com to písať a ako si spraviť čas na to písanie…nieco o redakcii a harmonograme čo a ako počula som že sa robí uzávierka a takéto veci zariadiť… ( robím casopis pre ženy nad 25 rokov , cena cca.2,30 € okolo 140 strán…) vopred Dakujem za obrovsku ochotu za každý jeden ohlas budem nesmierne vďačná …zatiaľ pa…

Tak ja by som sa zamerala na zenske temy, recepty, sex, vztahy. muzi, moda, kozmetika, pribehy, deti. 140 stran je dost, takze myslim, ze mas velky rozsah, aj ked uz mi to pride dost. Ani taka emma nema 140 stran. Vsetko rob na pc vo worde, tabulky v excely,cas si urobit asi normalne, ked mam cas pisem, ja si pisem blogy a clanky aj po nociach, proste nespim a rano idem do zamestnania.

Ahoj , Dakujem za odpoved. Témy sú zaujímavé a Dakujem za nápady.

1 Like

Drzim palce a prajem aby sa ti casopis podaril napisat a bol zaujimavy pre ludi :slight_smile:

No najprv by si si to mala viac nastudovat a presediet nejaky cas nad tym, nepadne pred nas zadarmo nic, a v podstate chces napady, aby si nemusela premyslat a cakas, ze ti to tu vymyslia a zneuzijes napady inych ludi.

na to predsa musis prist sama… nechci od nas, aby ste ti vsetko vymysleli a ty uz len zoberies vsetku slavu… to tak vobec nefunguje!..

No veď , všetky nápady čo ste mi dali , tak som mala aj ja , to že niekto napíše , manželstvo “ čo je velmi široký pojem tak ta téma sa musí na nieco zamerať , nebojte rôznych tém je tak veľa že sa to nedá ani počítať - ale mne by najviac pomohlo keby som vedela te SYSTÉM v redakcii ako som to napísala :wink:

nemam uplne nejaku konkretnu temu ale taky postreh, ze mna nebavi kupovat casopisy co su len same obrazky. vies ako su uz teraz neviem napriklad eva, emma a podobne, kde mas proste same obrazky, oblecenie s cenami a kde ho kupit, inspiracia okay ale nech nie je taky cely caspopis. proste nech si tam mam aj co precitat ale zase niech to nie je ako roman, proste odhadnut tu mieru

MILASTANKOVIE hlavne teraz je to všetko o reklame v tých časákoch

Presne! Uz v maloktorych casopisoch je nejaky uzitocny clanok