„Príprava tak veľkého podujatia, ako je toto naše, dá skutočne veľmi zabrať. Neuvedomuje si to nikto, kto to reálne nezažil. Príprave sa venujeme vo voľnom čase, popri iných pracovných povinnostiach a rodine. A čo bolo spúšťačom ďalšieho ročníka? Koncom roka som sa aj ja skutočne začlenila do „dvojičkovskej komunity“, keď sa mojej sesternici narodili dvojčatká Simi a Sebi a tak som si povedala, že to bude aj pre nich a ich staršieho bračeka Samka ,“ hovorí s úsmevom hlavná organizátorka podujatia Kvetoslava Kirchnerová. O to väčšou oporou sú pre organizátorky stáli i noví partneri, ktorí s nadšením podporujú a pripravujú hlavný či sprievodný program podujatia. Tak ako po minulé ročníky, aj tentokrát by malo byť zloženie dvojčiat a viacerčiat veľmi pestré – prídu niekoľkomesačné dvojčatá aj dvojčatá so starším dátumom narodenia. Podujatím bude sprevádzať otec dvojčiat a moderátor Juraj Hajdin. Tento rok pripravili organizátori pre rodiny i tínedžerov skvelý záver podujatia v podobe koncertu so stále dobre naladeným slovenským spevákom a zároveň ocinom dvoch drobcov Lukášom Adamcom.
Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://www.zzz.sk/clanok/14112-rodiny-dvojciat-a-viacerciat-si-vyziadali-velke-celoslovenske-stretnutie-po-rocnej-pauze-sa-bude-konat-opat-v-bratislave