Rozchod, randi s iným ale bývame spolu ďalej

Všetko bolo ok, ale začala chodiť domov neskoro. Ešte deň pred tým som bol láska, tešila sa na mňa, milovali sme sa plánovali budúcnosť. O deň prišla o 3 ráno domov a povedala, že cíti náklonnosť ku niekomu inému, náš vzťah nemôže pokračovať, chce tráviť čas s ním.

Ale že o mňa nechce ,prísť, že navždy budem mať v jej srdci špeciálne miesto, že chce ďalej so mnou bývať. Večer príde, prezlečie sa predo mnou, a líha si ku mne akoby nič, preloží si nohu cezo mňa, ako vždy a zaspávame spolu. Ale už mi nenapíše, láska, nedá pusu, neobchytkáva ma ako vždy. Je strohá a zvláštna.

Keď mi toto o 3 v noci povedala nezmohol som sa skoro na slovo, len pozeral ako puk, a sľúbil že ma nestratí.

Čo odo mňa vlastne chce? Dnes som sa o tom chcel baviť keď šla za ním von ale nechcela. Čo čaká že sa stane?

A teraz ešte, čo by som mohol urobiť aby som toto jej možno dočasné pobláznanie zastavil?
On ani určite nevie že nežije sama. Kontaktovať jeho?
Čo by bolo najlepšie urobiť? Skúsil som jej nepísať a už mi písala prečo sa neozývam, takže jej asi chýbam, ale nechápem to čo sa jej deje v hlave.

Sme spolu skoro 2 roky , sme mladí, 23 27, plánovali sme život a teraz toto. Ako ju získať späť, čo by bola najlepšia taktika? Bojím sa že čo ak naozaj tam začne nejaký iný vzťah aj z pobláznenia a ja o ňu naozaj prídem.

Ked sa raz niekto rozhodne, ze necche s tebou byt tak s tym nic neurobis :wink:

pokial sa zalubila do niekoho ineho tak bohuzial uz ju spat nezlakas :confused: asi by bolo vhodne ukocit ten vztah aby ste sa ani jeden netrapil

ako kolvek sa na to pozeram, je proste velka chyba, ze nadalej spolu byvate, osobne by som sa na to nemohol pozerat

ked ste sa uz rozisli treba sa odstahovat a je na vas kto to spravi ale takto sa zbytocne trapis

Toto nebude nikdy v živote fungovať. Rozišli ste sa a vaše cesty taktiež… každý by sme mali ísť vlastnou cestou a hlavne nebývať spolu :slight_smile: toto mi príde dosť divné :smiley: