Roztrúsená skleróza - sclerosis multiplex

Mohli by sme si pisat?

Mirko ozvi sa mám pár otázok na teba ohladne liečby interferonmi… dakujem

Sama príroda ho vymyslela - Fenixove slzy, extrakt konope. Ostatné si vygúgliš:-)

Dobrý deň. Rozprávala som sa z viacerími alternativními liečiteľmi o roztrieštenej skleróze a zhodli sa vtom že najlepšiou prevenciou, ale aj liekom či už v začiatočnom alebo pokročilom štádiu a nielen sklerózy ale aj, Alzhajmera, , a, Parkinsona, , je levanduľa. Dá sa povedať že ide o jedinú rastlinu ktorá ma také regeneračné účinky na mozgové tkanivo. Pije sa čaj z levanduľovích stopiek / jedna zarovnaná kávová lyžička asi na 1, 5 cm nastryhaných stopiek sa zaleje približne 2, 5 -3 dcl vriacej vody / , tie niesu horké a sú určene na vnútorné použitie. S kvietkov levandule sa pripravuje raz týždenne kúpeľ ( asi za hrsť kvietkov levandule dáme vopred zapariť do 1 litra vriacej vody na polhodinu, potom pripravíme s toho kúpeľ / a treba byť už len trpezliví kým sa nedostavia prvé účinky cca 1 - 3 mesiace pravidelného pitia a kúpania, u každého individualne. Levanduľa sa odjakživa používala na regeneráciu, ďalej sa využíva pri depresiach, na uvoľnenie psychické aj fyzycké. Levanduľoví olej sa používa vďaka regeneračným účinkom na defekty kože / jazvy, strie… aj ako prevencia pre tehotné zvýši elasticitu kože / prajem veľa úspechov určite zaberé

Aj moja dcérka ma sm. Ak chcete môžete ma kontaktovať ma mail.

Nepanikarte, vyuzite silu prirodnej mediciny teda stravy a zeleniny korenovej alebo hlubovej. Taky zazvorovy odvar s medom, pripadne cibulovy. Tiez liecia skryte zapaly, ktore medicina nevie odhalit. Prijem vlakniny vo forme ovsenych vlociek, prosa a ovocia m, a tiez nezanedbatelny vplyv na fungovanie organizmu.

Aj mojej dcerke zistili SM. Snažím sa s tým nejako sa vyrovnať. Ak chcete, môžete ma kontaktovať na mail.

Uz asi mesiac beriem Tiapridal, na uvolnenie svalstva a super.

Poprosím Vás čo to je mumio? Zaujímalo by ma, nakoľko tiež trpím s chorobou SM.

Mumio je mala cierna tabletka, velkosti hrasku alebo gombika. www.mumio.sk Je to vlastne vytazok skal v kaukazskych pohoriach. Ma velmi priaznive ucinky na celkovy organizmus blizsie je uvedene na stranke.

Dobrý deň, prosím Vás o upresnenie, ako používať čaj z levandule, či sa pripravuje z čerstvých rastlín, alebo aj zo sušených, resp. keď som hľadal levandulu na predaj, tak som našiel iba sušený kvet a Vy píšete, že na čaj sa používajú nastrihané stopky, teda čaj z kvetov nemá potrebné účinky? Chceli by sme tento čaj vyskúšať pre manželku, ktorá má tiež SM už viac rokov. Ďakujem za odpoveď.

Http://liecbasklerosismultiplex.webnode.sk/

plazmový generátor - frekvenčná terapia-vysoko účinné

ako po rokoch hodnotite tu knihu Overcoming MS od dr.Jelineka? Mate ju este v PDFku, alebo da sa niekde zohnat na nete?

hlavne neštudujte web lebo tam su najhoršie prípady

Ako sa dostali ku tomu číňanovi prosím

len vyvolávať na poisťovňu a urgovať to ale nech skusi wobenzin

Ahoj ako si sa z toho dostal ked je to nevyliecitelne ?

Prof.Jelinek a jeho kniha Overcoming Multiple Sclerosis (Ako prekonat sklerózu multiplex) tu už bola spomínaná. Matka mu na SM zomrela a sám ochorel na sklerózu v roku 1999. Nechcel sa poddat osudu, preto, ako univerzitný lekár sadol za počítač a začal sa prehrabávať vedeckými štúdiami. Na základe nich vypracoval sériu odporúčaní o zmene stravy a zdravotného štýlu. Sám dokázal celých 18 rokov svoje ochorenie stabilizovať ba tvrdí, že sa cíti lepšie a s ním množstvo ľudí, s ktorými robí sedenia. Na túto tému robí ďalši výskum.

Pre tých, čo majú záujem vznikli slovenské preklady jeho stránok
na adrese http://akoprekonatsm.wordpress.com/ Všetko tam jasne vysvetľuje a dokladuje zisteniami z vedeckých štúdií.

Kniha poučná veru, kamoška tiež má tento problém