Samoplatcovia tvoria Kúpeľom Luhačovice 80 % klientely a 50 % tržieb

Kúpele Luhačovice (Lázně Luhačovice, a.s.) navštívilo v roku 2012 spolu 28 532 hostí, čo bolo o 1 171 hostí (3,96 %) menej v porovnaní s rokom 2011. K najväčšiemu zníženiu došlo pri klientoch komplexnej kúpeľnej starostlivosti plne hradenej zdravotnými poisťovňami.



Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://www.zzz.sk/clanok/13514-samoplatcovia-tvoria-kupelom-luhacovice-80-klientely-a-50-trzieb

Hm, zaujímavé čísla. Ja som bola teraz s manželom v Hoteli Alexandria a bolo tam báječne, je to 4* hotel, takže sme si užili luxus, áno, bola to naša dovolenka, takže sme si ju už vytiahli a v lete maximálne za rodičmi :slight_smile: Hoci to bolo drahé, ale stálo to za to. tie krásne a luxusné služby. Cítila som sa tak príjemne, tak že sa o mňa niekto stará a cítila som sa tak rozmaznávaná, čo sa od pôrodu zmenilo, pretože deti potrebujú predsa len viac starostlivosti a sama na seba si nájdem čas len v sobotu alebo nedeľu večer. Takže určite odporúčam, hlavne takým čo majú uponáhľananý život plný stresu. Aj Hotel Alexandria aj pramene určite za to stáli :slight_smile:

Tak do Luháčovic sa už veľmi tešíme :slight_smile: Plánujeme tam stráviť víkend ja + priateľ + rodiča, aby sme si oddýchli trošku od rušného prostredia. Vybrali sme si 4* Hotel Alexandria, kde nemôžu ísť deti mladšie ako 12 rokov. Myslím, že maminka s ockom to ocenia :slight_smile: Už sa teším aj na tie “dva svety” v podobe egyptského a prvorepublikového dizajnu s francúzskou reštauráciou :smiley: A som veľmi zvedavá na menu, či si tam niekto z nich vyberie, keď to bude francúzska reštaurácia :smiley:

Tak už ste boli, alebo len plánujete ísť? Tiež som na hotel Alexandria počula len dobré názory, aj na google som pozerala a taktiež majú krásne hodnotenie. Možno pôjdeme ku koncu prázdnin ešte pozrieť aj tam :slight_smile: Chcela by som si pozrieť aj blízke okolie, viem, že tam toho je veľa, čo do pamiatok a môže to byť veľmi zaujímavé :slight_smile: Dokonca som si čítala aj o túrach a cyklistických cestičkách. S manželom sme vášniví turisti aj cyklisti, tak možno by sme si bicykle niekde požičali, aby sme celý čas zas netrčali na hoteli :slight_smile:

Bohužiaľ sme zatiaľ neboli, lebo ten víkend, čo sme chceli ísť, tak som mala nejaké žalúdočné problémy. Takže možno využijeme akciu: http://www.hotelalexandria.cz/akcni-lazensky-pobyt-babi-leto.php, videla som to niekde na facebooku, tak som si pvoedala, že by to nebolo zlé :slight_smile: JJ, myslím, že tam je niekde, čo som googlila ešte nejaké diskusné fóra a články, tak tam ľudia prispievali, že okolie je úplne krásne a aj architektúra, tak sme veľmi zvedaví, ale rodičia sú takí, že majú radi zábavu a aj sa ľahko prispôsobia :slight_smile: Tak uvidíme :slight_smile: A čo vy? Kedy sa chystáte?

Popravde je tam v pohode. Boli sme tam v období, keď v ČR bolo riadne horúco, takže kúpele boli takou príjemnou zmenou, keďže každý rok chodievame k moru. Ani sme nevedeli ako a dostali sme sa do krúžku “starších” párov a bolo to naozaj skvelé. Ani som si nemyslela, že by starší mohli takto vymetať nočný klub :smiley: Asi sa poriadne v čase vrátili :smiley: Inak bolo bombovo a hotel Alexandria, rovnako ako Jurkovičova architektúra je niečo neuveriteľné. Nehovoriac o krásne prírode naokolo ;ň