Kúpele Luhačovice (Lázně Luhačovice, a.s.) navštívilo v roku 2012 spolu 28 532 hostí, čo bolo o 1 171 hostí (3,96 %) menej v porovnaní s rokom 2011. K najväčšiemu zníženiu došlo pri klientoch komplexnej kúpeľnej starostlivosti plne hradenej zdravotnými poisťovňami.
Hm, zaujímavé čísla. Ja som bola teraz s manželom v Hoteli Alexandria a bolo tam báječne, je to 4* hotel, takže sme si užili luxus, áno, bola to naša dovolenka, takže sme si ju už vytiahli a v lete maximálne za rodičmi Hoci to bolo drahé, ale stálo to za to. tie krásne a luxusné služby. Cítila som sa tak príjemne, tak že sa o mňa niekto stará a cítila som sa tak rozmaznávaná, čo sa od pôrodu zmenilo, pretože deti potrebujú predsa len viac starostlivosti a sama na seba si nájdem čas len v sobotu alebo nedeľu večer. Takže určite odporúčam, hlavne takým čo majú uponáhľananý život plný stresu. Aj Hotel Alexandria aj pramene určite za to stáli
Tak do Luháčovic sa už veľmi tešíme Plánujeme tam stráviť víkend ja + priateľ + rodiča, aby sme si oddýchli trošku od rušného prostredia. Vybrali sme si 4* Hotel Alexandria, kde nemôžu ísť deti mladšie ako 12 rokov. Myslím, že maminka s ockom to ocenia Už sa teším aj na tie “dva svety” v podobe egyptského a prvorepublikového dizajnu s francúzskou reštauráciou A som veľmi zvedavá na menu, či si tam niekto z nich vyberie, keď to bude francúzska reštaurácia
Tak už ste boli, alebo len plánujete ísť? Tiež som na hotel Alexandria počula len dobré názory, aj na google som pozerala a taktiež majú krásne hodnotenie. Možno pôjdeme ku koncu prázdnin ešte pozrieť aj tam Chcela by som si pozrieť aj blízke okolie, viem, že tam toho je veľa, čo do pamiatok a môže to byť veľmi zaujímavé Dokonca som si čítala aj o túrach a cyklistických cestičkách. S manželom sme vášniví turisti aj cyklisti, tak možno by sme si bicykle niekde požičali, aby sme celý čas zas netrčali na hoteli
Bohužiaľ sme zatiaľ neboli, lebo ten víkend, čo sme chceli ísť, tak som mala nejaké žalúdočné problémy. Takže možno využijeme akciu: Nabídka wellness pobytů - ALEXANDRIA**** Spa & Wellness hotel, videla som to niekde na facebooku, tak som si pvoedala, že by to nebolo zlé JJ, myslím, že tam je niekde, čo som googlila ešte nejaké diskusné fóra a články, tak tam ľudia prispievali, že okolie je úplne krásne a aj architektúra, tak sme veľmi zvedaví, ale rodičia sú takí, že majú radi zábavu a aj sa ľahko prispôsobia Tak uvidíme A čo vy? Kedy sa chystáte?
Popravde je tam v pohode. Boli sme tam v období, keď v ČR bolo riadne horúco, takže kúpele boli takou príjemnou zmenou, keďže každý rok chodievame k moru. Ani sme nevedeli ako a dostali sme sa do krúžku “starších” párov a bolo to naozaj skvelé. Ani som si nemyslela, že by starší mohli takto vymetať nočný klub Asi sa poriadne v čase vrátili Inak bolo bombovo a hotel Alexandria, rovnako ako Jurkovičova architektúra je niečo neuveriteľné. Nehovoriac o krásne prírode naokolo ;ň