Aj keď samovoľný únik moču, teda inkontinencia sa týka všetkých bez ohľadu na pohlavie a tiež vek, najčastejšie je tento problém spájaný so staršou populáciou. Inkontinenciou trpí 25 percent starších ako 60 rokov a takmer 56 percent starších ako 80 rokov
Riešenie na únik moču - ive inkontinstop. Nechala som sa síce ukecať reklamou takže som od toho moc ani neočakávala, ale dobre som urobila že som ho kúpila pomáha
No nenazvala by som to že starších, lebo som pozerala, že napr. stresová je hlavne u žien a podľa počtu to je 49 % žien. Myslím, že sa tam nepočítalo to, že to boli tehotné, lebo po pôrode je to dosť “normálny” jav. Podľa mňa sú najhoršie tie druhy, pri ktorých musia ísť ľudia na operáciu. Som len v počiatku a cvičím kegelové cviky na spevnenie panvového dna, musela som škrtnúť kávu a aj pivko, ktoré si občas dám kvôli tráveniu. Dokúpila som si aj Uroval manosa Akut, ktorý je zložený z probiotík a prebiotík. Dúfam však, že nebudem musieť prejsť na niečo drastickejšie ako sú ozajstné tabletky.